Magazin

Sedmični horoskop – Ugodna iznenađenja za Ovna! Provjerite što su vama zvijezde zapisale

Napisao admin

Najstretniji znakovi ovog su tjedna Vaga, Škorpion, Strijelac


Horoskop (Foto: Arhiva)

OVAN

LJUBAV: Sad već znate kad treba popustiti i lakše prihvaćate kompromis. Stoga će i vaša veza razvija bolje. Bit ćete ugodno iznenađeni kad popustite. Vidjet ćete da ne treba uvijek tjerati po svom. Mnogi će tek sad u potpunosti pokazati ono što osjećaju.

KARIJERA: Okolnosti, ljudi i događaji sve će vas više navoditi na to da trebate poraditi na svom profesionalnom razvoju i stručnom usavršavanju. Niste baš perfekcionist po prirodi, ali ćete potražiti sve informacije koje bi vam u tome mogle pomoći.

ZDRAVLJE&SAVJET: Istina je cjelina.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

BIK

LJUBAV: Vjerojatno ćete se osjećati pomalo usamljeno ili ćete sanjariti na javi. Primirite se i povucite u tišinu i meditaciju. Ne očekujte baš mnogo više od onog što trenutačno imate. Tako ćete najbolje održati solidan status quo.

KARIJERA: Ništa nije slučajno, pa ni to da se baš vama događa mnogo toga što vas možda zbunjuje. Ipak, nije ni tako loše, jer polako hvatate konce u svoje ruke. To će ići postepeno. Zato ne žurite, nego idite korak po korak. Držite se pravila posla.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sve će kasnije doći na svoje mjesto.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

BLIZANAC

KARIJERA: Sazrela vam je ideja o tome kako zabaviti i zavesti jednu osobu do koje vam je stalo, pa ćete se potruditi to i učiniti. Vjerojatno ćete uspjeti, ali pod uvjetom da prihvatite i neki kompromis i da ne skačete na svaku provokaciju. Bit će ih i dalje.

KARIJERA: Prilike za razvoj karijere bit će usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procijenite svoje snage i snage protivnika, te da postupite realno i pametno. Važno je da ekonomizirate sa svojim snagama.

ZDRAVLJE&SAVJET: Red odmora uvijek neka prati red aktivnosti.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

RAK

LJUBAV: Konačno će doći do poboljšanja u vezama, ali još uvijek ćete povremeno dolaziti u iskušenja svađa. Naklonost će biti veća, ali brzina kojom ćete se rastužiti i dalje je tu. Zato se kontrolirajte i vjerujte u ljepše sutra. Ono je pred vratima.

KARIJERA: Na poslu će se sve više osjećati prava radna atmosfera. Vi ćete vjerojatno uveseljavati druge kad naiđu teže minute. Netko će možda kukati što ima puno posla, ali vi ćete sve okrenuti na šalu. Tako ćete poticati i sebe i kolege.

ZDRAVLJE&SAVJET: Manjak energije nadomjestite dobrim planom.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

LAV

LJUBAV: Obiteljski izazovi će dobrim dijelom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansirat će između partnera i obitelji iz koje potječu s tim da će im odnos s voljenom osobom pomalo škripiti. Samci će ostati kod kuće.

KARIJERA: Moći ćete se bez imalo bojazni osloniti na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a bit će i onih koji će živjeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemojte se uspavati, posao napreduje, a s njim i vi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osigurajte si više vremena za dobar san.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

DJEVICA

LJUBAV: Vjerojatno ćete se malo udaljiti od voljene osobe. Ovo zahlađenje vi nećete uzeti preozbiljno, nego ćete sve nadilaziti humorom i pozitivnim stavom. Humor je u svakom slučaju zdrav, no ipak pazite da ne pretjerate sa šalama na tuđi račun.

KARIJERA: Nedostajat će vam energije da obavite sve što ste planirali, pa će se zbog toga javiti umor i nervoza. Posao treba bolje pripremiti i planirati. Tako ćete doskočiti spomenutom. Također ne komplicirajte, pa ćete stići na sve.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite u prirodu ili bar prošetajte na zraku.

OCJENA: LJ 4 K 4, Z 4

VAGA

LJUBAV: Osjećat ćete se kao da možete pokrenuti brda. Voljena osoba će vas podržavati u svemu, a i komunikacija između vas će se poboljšati. Mnogi će biti sretni. Oni koji su još sami neka svakako izlaze van. Bit će lijepog društva.

KARIJERA: Vrijeme je dobro za unutrašnje introspekcije, istraživanja u tišini i povučeniji rad. Kako ste uvijek okrenuti prema drugima, mnogi vas neće prepoznati kad vas vide kako mirno sjedite i predano radite bez puno priče i buke.

ZDRAVLJE&SAVJET: Tko ima umjetničkih ideja, neka se izrazi.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5

ŠKORPION

LJUBAV: Velik dio svog slobodnog vremena provodit ćete u sasvim običnim aktivnostima uživajući nečiju naklonost. Bez velike pompe znat ćete cijeniti sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom mjerom. Bit ćete zadovoljni i bez velikih prohtjeva.

KARIJERA: Volite vidjeti konkretne rezultate, a upravo će se oni početi pojavljivati ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmjerili onamo kao i treba. Bit će to dobro.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prepoznajte što vam treba, a što ne treba.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

STRIJELAC LJUBAV: Pred vama su nove ljubavne prilike, a neke od njih čekaju vas na sasvim neobičnim mjestima. Poput onih umjetničkih ili sličnih. Bit će zanimljivo. Vaše strasti bit će veće nego inače, a vi privlačni mnogim osobama suprotnog spola.

KARIJERA: Istraživači će dobiti novi vjetar u leđa. To će ih potaknuti da rade još predanije. I umjetnici će istraživati nove načine izražavanja. Svi ostali na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija bit će im najbolji vodič.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi se vaš interes za alternativu

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

JARAC

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postat će malo kvalitetniji, a vama će biti drago. Već ste se pomalo zasitili svojih čežnji, pa će vas bolja povezanost s partnerom zaista osvježiti. Slično će osjećati i vaša najdraža osoba, pa sklad neće izostati.

KARIJERA: Nalazite se u periodu kad će neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ovaj tjedan karakterističan je po tome. Završit ćete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pazite na prehranu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

VODENJAK

LJUBAV: Ako izađete van među ljude, naići ćete na niz prilika za ugodna poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sjećate se i boljih dana. Oni u vezama bit će uglavnom dobro.

KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima poduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtijevati veći angažman na radnom mjestu. Oni koji traže posao također će biti prilično aktivni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte zanemariti redovan san.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

RIBE

LJUBAV: Napokon će se pojaviti prilike za kvalitetniji privatni život. Vjerojatno će se to pokazati kroz pozive za zabave ili društvena okupljanja koja ćete vi rado prihvaćati. Otuda će uslijediti i prilike za nova poznanstva. Vezani će isto biti bolje.

KARIJERA: Što je prošlo, prošlo je. Nemojte to više analizirati. Prepustite vremenu neka radi za vas, a vi se usredotočite na ono što upravo počinje. Pred vama je nešto potpuno novo i ne još sasvim definirano. Budite otvoreni za to.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pomičite granice pod svaku cijenu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

vecernji.hr

Komentari

komentara