Magazin

Jake strane – Blizanci odlični u konfliktu, a Djevice u "krizi"

Napisao admin

Svaki horoskopski znak ima svoje vrline iz kojih crpi unutarnju snagu: Kod Djevica ona dolazi do izražaja u krizi, kod Blizanca u konfliktu, kod Raka u bolesti bližnjih.


Horoskop (Foto: Arhiva)

Ovan

Iako može navesti na krivi trag, pripadnici ovog znaka najbolji su u odustajanju. Budući da vole imati kontrolu nad svojim životom i situacijama u kojima se nalaze, oni će prvi otići ako zaključe da nešto nema smisla, crpi previše energije i čak ako je bolno – prerezati sve veze i krenuti dalje. Oni će prvi dati otkaz na lošem poslu, odviknuti se od pušenja ili okončati toksičnu ljubavnu vezu.

Bik

Jaka strana karaktera pripadnika ovog znaka u teškim situacijama je to što gotovo uvijek ostaju “prizemljeni” i racionalni. Čak i dok svi oko njih ne znaju što će se dogoditi, Bikovi imaju nekoliko mogućih scenarija događaja i analiziraju načine na koje se pripremiti na njih. Svojim logičkim umom tako često predviđaju i vrlo lukavo te promišljeno reagiraju.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka u konfliktima se snalaze bolje od bilo koga drugoga. Oni svađu ne vide kao način izbacivanja agresije, već priliku da riješe i razjasne stvari koje ih muče. Iako znaju nametnuti svoj stav, neće imati problema sa slušanjem druge strane i doista će željeti da se stvari riješe na zadovoljstvo svih.

Rak

Pripadnici ovog znaka zaista su nevjerojatni u situaciji bolesti njihovih bližnjih. Brižni i empatični, oni su najbolji njegovatelji i netko koga biste zaista željeli pokraj sebe da vas mazi, pazi i utješi. Sposobni su ostati smireni, puni topline i ljubavi, čak i kad se svima drugima situacija čini bezizlazna te su pravo svjetlo za druge ljude.

Lav

Pripadnici ovog znaka rješenje pronalaze i u situacijama koje izgledaju potpuno beznadne. Zbog toga su oni netko koga želite imati pokraj sebe da vas umiri i da vam pruži nadu. Lavovi rijetko očajavaju, njihova unutarnja snaga leži u traženju novih rješenja, proaktivnosti i nemirenja sa sudbinom te je njihova ona “gdje ima volje – tu je i način”.

Djevica

Pripadnici ovog znaka pravi su stručnjaci u rješavanju kriznih situacija, osobito onih koji se tiču njihovih bližnjih. Njihova unutarnja snaga očituje se u osjećaju smirenosti te dok ostali histeriziraju, Djevice izbjegavaju dramu i usmjeravaju se na rješenje. Tipično šutljivi u takvim trenucima, možete računati na Djevice da “spase stvar”.

Vaga

Pripadnici ovog znaka pravi su majstori za nove i pomalo neugodne društvene situacija. Njihova lakoća uspostavljanja komunikacije, pronalaska zajedničkih tema i suptilnog zbližavanja, osobine su nužne bilo da je riječ o traženju novog posla, organiziranju zabave ili mirenju drugih, na Vagine se diplomatske i društvene vještine uvijek može osloniti.

Škorpion

Pripadnici ovog znaka imaju jedno jedinstveno umijeće – ono preživljavanja. Čak i ako se radi o potpunom kaosu, gubitku posla, izlasku iz ovisnosti, razvodu braka ili smrti bližnjeg, možete računati da će se Škorpion izvući i stvoriti sebi novi život bez okretanja unazad. Krasi ih velik motiv i želja da prožive svoj život u potpunosti onako kako sami žele, a ne kako im situacija nameće.

Strijelac

Pripadnike ovog znaka u pravilu odlikuje hrabrost, oni su spremni riskirati znatno više nego svi drugi znakovi Zodijaka. Bilo da je riječ o spašavanju drugih, brzom reagiranju ili nesebičnom žrtvovanju, računajte na to da će Strijelac napraviti ispravnu stvar, što mu dolazi nagonski – bez želje za slavom ili hvalom. Plus, on potajno uživa u tom uzbuđenju.

Jarac

Pripadnici ovog znaka su od one vrste koja najbolje djeluje pod pritiskom. Istovremeno moraju razmišljati o pet stvari, kako ne premašiti rok i zadovoljiti ljude oko sebe. Oni čak funkcioniraju bolje pod pritiskom nego u opuštenim situacijama, pa dok bi svi drugi završili u bolnici od iscrpljenosti, Jarac daje 150 posto od sebe i dokazuje svoju vrijednost.

Vodenjak

Pripadnici ovog znaka prvaci su u primirivanju osjećajno napetih situacija, bilo da je riječ o svađama, obiteljskim napetostima, financijskim brigama – Vodenjaci su dobro svjesni kako će to sve proći i nema potrebe za očajavanjem. Njihov recept je okrenuti leđa nevolji i zabaviti se s nečim drugim, a takav stav prenose i na zabrinute ljude oko sebe i pravi su lijek za stres.

Ribe

Pripadnici ovog znaka imaju jednu veliku unutarnju snagu – a to je njihova intuicija. Oni će osjećati da nešto nije dobro i prije nego se loša situacija krene odvijati, a svoju pažnju će usmjeriti na emotivno pomaganje drugima. Intuicija im pomaže i kod promjene poslova, što je kod njih poprilično često. Odlično podnose udarce i vjeruju da će sutra biti bolje.

24sata.hr

Komentari

komentara