Magazin

Zvezda Granda očajna zbog svega što se dešava – Radi Manojlović nikada neću zaboraviti ono što mi je uradila!

Napisao admin

Pjevačica priznaje da je svakim danom sve nervoznija zbog svega što joj se dešava, te da Radi nikada neće zaboraviti…


Katarina Grujić (Foto: Opera)

Zvezda Granda očajna zbog svega što se dešava: Radi Manojlović nikada neću zaboraviti ono što mi je uradila!

Folk pjevačica Katarina Grujić primorana je posljednjih nekoliko mjeseci da odmara i napravi pauzu u svojoj karijeri jer je operisala glasne žice, ali se još uvijek nije oporavila.

Od operacije je prošlo dva mjeseca, pa je Kaća nedavno promijenila i doktora.

– Promijenila sam doktora kod koga sam do sada išla poslije operacije jer nisam bila zadovoljna brzinom kojom mi se vraća glas. Drugi su se za mjesec dana oporavljali, a u mom slučaju prošlo je više od dva mjeseca, što je zaista previše. Sve sam nervoznija jer ne mogu da radim i posao mi trpi samo zbog glasa. Novi ljekar mi je prepisao inhalacije u narednih 15 dana, a inhalacija je sastavljena od desetak lijekova – rekla je Kaća za PulsOnline.rs, a zatim je dodala da ju je nedavno iznenadio poziv Rade Manojlović.

–  Zvala me je Rada Manojlović i rekla mi je da me je gledala na TV-u i da samo što nije počela da plače zbog toga što mi se desilo. Mnogo joj je žao i ponudila se da mi pomogne. Čak se i kod nekih ljekara raspituje kako da se što prije izliječim – rekla je Grujićeva i dodala da koleginici nikada neće zaboraviti ovu pažnju.

opera17

Komentari

komentara