Magazin

Najveći strahovi horoskopskih znakova – Lavovi se boje da će biti nevoljeni, a Strijelci da će biti zaboravljeni…

Napisao admin

Lavovi se boje da će biti nevoljeni, a Strijelci da će biti zaboravljeni…


Strah (Foto: Ilustracija)

Ovan

Iako Ovnovi na prvi pogled odišu samopouzdanjem te u životu nastoje biti što samostalniji, njihovo je ponašanje često u svrhu zavaravanja protivnika odnosno kako bi prekrili strah od ovisnosti o drugima. Ukoliko u partneru nemaju podršku i stalnu pažnju, postaju izrazito nesigurni i pomalo depresivni, pasivni i frustrirani.

Bik

Bikovi su pomalo control freakovi pa se najviše boje osjećaja da nemaju kontrolu nad vlastitim životom, bilo da je pitanju ljubav, posao ili financije. Upravo iz tog razloga teško stječu povjerenje partnera i potrebno im je puno vremena da se opuste. Sretni su kada osjete da imaju kontrolu nad svime, a u nedostatku iste postaju posesivni, ljutiti i osvetoljubivi.

Blizanac

Iako su Blizanci druželjubivi i komunikativni, svjesni su promjena svog raspoloženja koje često vodi do osjećaja da nisu dovoljno dobri. Često propituju koliko je iskrenosti u ljudima koji ih okružuju te jesu li doista voljeni i prihvaćeni. Kada ih taj osjećaj iznevjeri, postaju tvrdoglavi, emocionalno zatvoreni i sarkastični.

Rak

Hiper emocionalni Rakovi vole osjećati da su nekome važni. Kada se od strane partnera, obitelji ili bilo kojih drugih bliskih osoba osjete zanemareni i/ili nevoljeni, postaju pesimistični, duboko nesretni, zatvoreni u sebe. U takvim trenucima često sažalijevaju sami sebe.

Lav

Lav kao znak koji smatra da se oko njega vrti cijeli svijet i kojemu svi trebaju ugađati i dvoriti ga, najviše se boji gubitka (osjećaja) nadmoći i javnog poniženja. Kada su njihove potrebe i želje zanemarene, pokazuju svoju nesigurnost te se počinju pribojavati kako svojim bližnjima nisu dovoljno važni. Tada postaju oholi, sarkastični te se povlače u sebe, a napose zatvaraju od onih koji su ih povrijedili.

Djevica

Djevice redovito nose masku hladnokrvnosti i indiferentnosti koja sakriva njihovu nesigurnost i nezadovoljstvo. Njima često nedostaje samopouzdanja i uvjereni su kako nisu dovoljno vrijedni, sposobni ili šarmantni, zbog čega se redovito svih silama trude ostaviti dobar dojam. Kada se osjete nesigurno ili ugroženo, postaju depresivni, emotivni, destruktivni i pomalo histerični.

Vaga

Vagama je najbitniji društveni ugled pa se najviše pribojavaju osjećaja da drugi o njima nemaju najbolje mišljenje, da su njihove mane otkrivene ili da su jnihovi postupci pogrešno interpretirani. Strah od društvenog napuštanja i odbačenosti razlog je nedostatka povjerenja koje ukazuju prema drugima, a kada njihov strah ispliva na površinu, postaju agresivni i svadljivi.

Škorpion

Škorpioni su znakovi bez puno kompleksa, no oni znatno više od drugih znakova imaju potrebu pokazati i dokazati svoju inteligenciju i sposobnost. U situacijama kada osjete da je ta njihova potreba ugrožena ili da bi netko njihovo neznanje i nesposobnost mogao iskoristiti kako bi stekao prednost pred njima, postaju zajedljivi i pasivni.

Strijelac

Iako na prvu ne djeluju kao ambiciozni, filozofski nastrojeni pripadnici ovog znaka imaju stalnu potrebu da se svide drugima oko sebe. Važno im je da ih se svi sjećaju po onom što je najbolje od njih i teško podnose šalu i kritiku na svoj račun. Često se osjećaju manje vrijednima, a posebice ako izostanu pohvale za njihov rad i postupke. Tada postaju površni, uznemireni i neugodni u komunikaciji.

Jarac

Pripadnici ovog znaka izrazito su nesigurni i nepovjerljivi kada su emocionalni odnosi u pitanju. Oni se stalno boje da im osjećaji neće biti uzvraćeni istom mjerom te kako će završiti povrijeđeni. Zbog toga često nastoje nositi masku ravnodušnosti, no kada su pod stresom, njihova ranjivost postaje vidljiva te tada postaju posesivni, ćudljivi, ljubomorni i emotivni.

Vodenjak

Pripadnici ovog znaka možda na prvi pogled djeluju kao da ih nije briga za tuđe mišljenje, no oni time prikrivaju osjećaj nedostatka samopouzdanja. Konstantno se trude ne stopiti s masom i ostati individualci istovremeno strahujući kako ljudima do kojih im je stalo nisu dovoljno važni. Kada se tako osjećaju, odbijaju čuti tuđe argumente te na druge gledaju s visoka.

Riba

Ribe pretjerano razmišljaju o međuljudskim odnosima, a najviše se boje da neće biti shvaćeni onako kako oni smatraju da zaslužuju. Umoreni od razmišljanja o odnosima s bližnjima te pomalo razočarani u njih, postaju kritični, hladni, perfekcionistički nastrojeni te ne biraju riješi kojima će napadati

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara