Magazin

Haris Džinović – Za Željka nije bilo mjesta na mojoj svadbi!

Napisao admin

Haris Džinović tvrdi da je sa Željkom Joksimovićem u sjajnim odnosima, a da je razlog njegovog nedolaska na pjevačevu svadbu taj što je tog dana bio u Parizu. Kako folk pjevač ističe, na njegovoj svadbi, koja je ljetos održana na jahti, prisustvovao je najuži krug rodbine, bez prijatelja, te zato nije bilo bračnog para Joksimović.


Haris Džinović (Foto: Arhiva)

“Na jahti je bilo mesta za 12 ljudi, pa ni bliža rodbina nije došla. Upriličili smo slavlje za kumove i najbližu rodbinu, a i Željko je tog dana bio u Hrvatskoj”, objasnio je Džinović.

Na pitanje zašto se on nije pojavio na njegovom venčanju, koje je održano pre 10 dana, kralj sevdaha je rekao: “Nisam bio tu. Išao sam u Pariz da izvadim neke papire i bio sam sprečen. To ne znači da Željko i ja nismo prijatelji, videćete i sami uskoro kada nas uslikate zajedno.”

Kako dalje saznajemo, Željko će iz publike pratiti veliki koncert u beogradskoj Areni 6. decembra, na kom će pored Harisa nastupiti još dve žive legende folk muzike – Ana Bekuta i Šaban Šaulić. Tim povodom održana je i velika pres-konferencija, na kojoj je direktor “Mjuzik stara” Raka Marić otkrio da će ova tri velika umetnika posle Arene održati niz koncerata u Evropi, ali i Americi i Australiji.

alo.rs

Komentari

komentara