Magazin

Nakon priča o mlađoj ljubavnici – Novi skandal u životu Šabana Šaulića!

Napisao admin

Šaban Šaulić za dlaku je izbjegao batine, i to pošto nije ispoštovao dogovor koji je imao na jednom privatnom slavlju u Hrvatskoj. Kako Kurir saznaje, folker je u četvrtak veče, zajedno s Viki Miljković, Kemalom Montenom, Bokijem Miloševićem, Aleksandrom Prijović i Fantastik bendom, pjevao na 40. rođendanu žene jednog poznatog biznismena (ime poznato redakciji), a umjesto dogovorenih dva sata, za koja je dobio 10.000 eura, nastupao je samo 45 minuta.


Šaban Šaulić (Foto: Arhiva)

Pošto je u tajnosti napustio svečanu salu, pojedini gosti, koji su u hrvatskim krugovima poznati kao veoma opasni, krenuli su u potragu za njim kako bi ga vratili na binu i natjerali da pjeva.

– Sve je djelovalo normalno do trenutka kad su pojedinci shvatili da se Šaban sa suprugom Gordanom i sinom Mihajlom iskrao iz sale i uputio ka hotelu koji je u vlasništvu njihovog prijatelja Ćazima Osmanija, koji je takođe bio na slavlju. Oni su opasni momci i Šaban nije trebalo tako da se ponaša jer je unaprijed dobio honorar da pjeva dva sata, a pjevao je samo 45 minuta. Da ih slavljenica nije zaustavila, oni bi ga našli i svašta bi bilo. S druge strane, Viki i članovi Fantasik benda ispali su pravi profesionalci i nisu stali dok posljednji gost nije otišao – navodi sagovornik Kurira koji se zatekao na licu mjesta.

Žena advokat

U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Šabanom, ali je njegov mobilni telefon do zaključenja ovog broja ostao nedostupan. Međutim, njegova supruga Gordana kaže da je Šaban manje pjevao jer je bilo i drugih pjevača.
– Šaban je, što se nas tiče, ispoštovao dogovor. On uvijek pjeva više od dogovorenog, posebno kad nas na slavlje pozovu naši prijatelji. Ovog puta je na nastupu bilo još nekih njegovih kolega i ne bi bilo korektno da je samo on pjevao. Drago mi je da neki žele da im pjeva do zore, ali to je nemoguće – bila je jasna Gordana Šaulić.

kurir

Komentari

komentara