Magazin

Da li se ovo očekivalo ??? – Ko od poznatih ima najviše fanova na Facebooku?

Napisao admin

Neki od najpopularnijih na najposjećenijoj socijalnoj mreži će vas možda iznenaditi.


Emina Jahović ,Seka Aleksić (Foto: Arhiva)

Jasno je da društvene mreže nisu pravo mjerilo popularnosti i da mnoge zvijezde imaju više ili manje fanova na Facebooku ili Twitteru zbog ovih ili onih razloga. Ipak, kako u posljednje vrijeme možemo sve više da vidimo otvaranja zvaničnih profila na mrežama (sa sve plavom “kvačicom”, po uzoru na svjetske zvezde), nije na odmet da pogledamo ko ima najviše obožavatelja na najposjećenijem sajtu za dijeljenje sadržaja.

 Apsolutni rekorder kada je domaći džet-set u pitanju je, očekivano, Novak Đoković, čiji samo zvanični profil ima više od 5.200.000 lajkova. S obzirom da je Nole svakako najpoznatija osoba sa ovih prostora u svijetu, ovaj podatak ne čudi. Iza njega se, sa velikom razlikom u broju fanova, nalazi najveća regionalna folk zvijezda, Ceca Ražnatović, čijih nekoliko najvećih fan stranica broji ukupno više od 1.000.000 lajkova. Treća po broju fanova na Facebooku je hrvatska pop diva, Severina, koja se može pohvaliti sa više od 830.000 obožavatelja. Gotovo identičan broj fanova na ovom sajtu imaju Dino Merlin i Seka Aleksić, koji imaju nekoliko hiljada manje od Seve. Emina Jahović, kojoj je popularnost naglo porasla nakon učešća u “X Faktoru”, po broju fanova je odmah iza velikana domaće scene. Lijepa Novopazarka ima 700.000 lajkova.

 

Zanimljivo je da, najčešće u nedostatku zvaničnih stranica ili većih fan grupa na Fejsu, poznate domaće zvijezde poput Nemanje Vidića, Nataše Bekvalac i Harisa Džinovića nisu među onima sa najviše fanova.

Preko 500.000 onih koji su “lupili” lajk imaju i Jelena Karleuša, Zdravko Čolić, Saša Kovačević i Jelena Rozga.

Srbija Danas.com

Komentari

komentara