Magazin

Zbog Sarajeva – Napadnuta Jelena Karleuša!

Napisao admin

Iako je poznata kao najveća modna ikona u našem regionu, nakon što su se pojavile maliciozne glasine da je pop diva Jelena Karleuša na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala prošetala kopiju “Versace“ haljine, ona je riješila da demantuje pomenute navode.


Jelena Karleuša (Foto: Arhiva)

Karleuša je na društvenoj mreži Facebook objavila fiskalne račune koje je dobila prilikom kupovine “Versace“ haljine, a koju joj je donio njen producent Zoran Birtašević iz Milana, koji je nedavno boravio u Milanu, a na računima se jasno vidi i datum kada je haljina kupljena.

– ČIME JA MORAM DA SE BAVIM! Sutra izlaze informacije kako je moja haljina sa Sarajevo Film Festivala ustvari FEJK. U prilog tome prilažem račun iz Versaće radnje u Milanu kao i fiskalni račun(prva cifra je zamagljena jer ne želim da se zna koliko je haljina plaćena, živim u siromašnoj i napaćenoj zemlji). Tu je kod, naziv haljine kao i datum kupovine. Potreba medija da od mene stalno prave bijednicu koja nema, koja duguje, koja je fejk, podstanar i šta sve ne, u meni ne budi ljutnju. Samo gađenje. Jer nije sramota nemati, da kojim slučajem nemam. Sramota je pisati laži i to konstantno, sa namjerom da se neko ponizi i gurne u blato. Tako su radili i sa mojim Ušćem kad su 40.000 ljudi nazvali “praznim Ušćem“, itd itd itd… MNOGO JE ZABOLJELO I MOJE KRCATO UŠĆE I MOJA VERSAĆE HALJINA(je**m ti haljinu, spaliću je) NA CRVENOM TEPIHU U SRED SARAJEVA… I treba da boli – napisala je JK.

opera17

Komentari

komentara