Magazin

Pobjednik Zvezda Granda – Kakvu tajnu krije porodica Mirze Selimovića?!

Napisao admin

Pobjednik muzičkog rijalitija ”Zvezde Granda” Mirza Selimović iz Srebrenika nedavno je održao pobjednički koncert u svom gradu pred oko 20.000 ljudi i smiješi mu se velika muzička karijera… No, svojevrsna tajna u njegovoj porodici je to da je i sestra popularnog Mirze također muzički veoma talentovana. Možda i talentovanija. Ali, baš i ne voli medijsku pažnju, kamere i sve što je vezano za javni život. No, na svog brata i njegov uspjeh je itekako ponosna…


Mirza Selimović (Foto: Arhiva)

Ima sedamnaest godina i zove se Merima. Snimak koji možete pogledati napravljen je prije dvije godine, kada je mlađa sestra pjevača imala petnaest godina.

Pjeva pjesmu popularne Beyonce ”Halo” i mnogi komentarišu kako ima prelijep i čist glas.

No, kako doznajemo od pouzdanog izvora bliskog porodice pjevača, zasad nema previše šansi da se mlada Merima odluči poći stazama svoga brata. Ako ipak se odluči, a ako je suditi po Mirzi i njegovom scenskom putu – moglo bi joj biti lakše nego njemu kada je počinjao.

Vrijeme bi trebalo dati odgovor, a do tada uživajte u snimcima mlade Merime i prosudite i sami o kakvom se talentu zapravo radi!

doznajemo.com

Komentari

komentara