Magazin

Šok u selu! – Bosanka ostavila muža i troje djece jer se zaljubila u svekrvu!

Napisao admin

Velida Hadrić (47) kažu, uzorna supruga i majka troje djece, prije tri nedjelje je napustila porodicu zbog svoje svekrve Naide Mandal (62). Velida je od početka bračne zajednice bila u dobrim odnosima sa svekrvom, ali niko nije ni pomišljao da će njih dvije završiti u ljubavnoj postelji.


Žene (Foto: Arhiva)

Stalni izlasci, odlasci na more, druženja, davala su samo privid porodične idile i harmonije koju bi svako želio za svoju porodicu, a iza koje se krila sumorna slika.

Velida Hadrić i njen suprug Adnan (43) vremenom su se udaljavali, a isto se događalo i sa bakom Naidom i njenim suprugom Mustafom, koji je sve češće nesuglasice opravdavao njenim godinama.

Nježne zagrljaje Velide i Naide svi su opravdavali “shopping prijateljstvom”, niko nije ni slutio da se između dvije zrele žene rađa ljubav.

Otkrivene su 24. jula kada su svojim muževima rekle da idu u kupovinu.

“Te noći sam otišao da nahranim pse i čuo sam cmakanje iza kuće. Čuo sam i glasove. Pritajio sam se, a one su pričale: “Ženo draga, kako ti muškarci ne znaju ništa o kupovini. Zašto bi neko išao u kupovinu bez para”, objasnio je novinaru portala Sarajevo365.com uznemireni Adnan, koji je kada ih je vidio pao u nesvijest.

Sljedećeg jutra su sve priznale.

Suprug i djeda su na psihoterapiji, a djeca više ne idu u školu jer se malo hercegovačko mjesto pokazalo izrazito homofobnim. Čeka se podjela bračne imovine, a žene su navodno iznajmile stan u sarajevskom naselju Ciglane.

Vijest je satiričnog tipa.

Sarajevo365.com

Komentari

komentara