Magazin

Horoskop otkriva – Lavovi misle samo na sebe, a Vage bježe od problema

Napisao admin

Prvi tjedan kolovoza je i većina znakova uživa u godišnjem odmoru. Ipak, pripazite na odnose, Venera u Raku ne donosi svima romantične trenutke


Svađa (Foto: Cure.ba)

Ovnovi će ovaj tjedan voditi uzbudljiv društveni život, a posebno dojmljiv bit će odlazak na ljetovanje. Bikovi se nalaze u osjetljivom razdoblju, no odnos s voljenim bit će svijetla točka, dok će susretljivi i druželjubivi Blizanci rado izlaziti i upoznavati nove ljude. Boravak Venere u Raku i dalje unapređuje ljubavni život tog znaka.

Lavovi, nastavite li misliti samo na sebe i ono što je vama potrebno, povrijedit ćete nekoga do koga vam je stalo. Djevice će se najugodnije osjećati u krugu prijatelja, a Vage će bijeg od ljubavnih problema potražiti u čestim izlascima s društvom. Škorpionima će voljena osoba prigovarati nedostatak smisla za romantiku.

Pred Strijelcima je tjedan ispunjen zabavom i novim poznanstvima, a Jarci ne žele više gubiti vrijeme na površne osobe koje su ih već nekoliko puta iznevjerile. Vodenjaci će biti razdražljivi i hiroviti, pa će raditi stvari koje im ne služe na ponos. Ribe samci bi se mogle zbližiti s osobom s kojom poslovno surađuju.

tportal

Komentari

komentara