Magazin

Horoskop otkriva – Ovan privlači pažnju, Djevica maže kreme, a Lav je u kafiću

Napisao admin

Dok će čitanje i izležavanje biti zanimljivo Rakovima i Vagama, Djevice i Jarci ni na plaži se ne opuštaju. Lav zabavlja ekipu u kafiću, a Strijelac ne izlazi iz mora…


Horoskop (Foto: Arhiva)

Ovnu je plaža pozornica

Ovan obožava plažu i more, no to ga neće spriječiti da stalno prigovara zbog previše ili premalo ljudi, lošeg ulaza u more, preglasne djece ili mirisa tuđeg ručka. Ovan nema živaca samo ležati, u stanju je preplivati plivački maraton, a na plaži privlači upečatljivim kupaćim kostimom. Šepuri se, živčan je ako nešto ne ide po njegovom planu, no sve u svemu odlično se zabavlja

Bik na plažu nosi sve što mu treba

Praktični Bikovi znaju kako iz morskog doživljaja izvući najviše moguće. Od ogromnih luftića, udobnih ležaljki i suncobrana, do hladnjaka s pićem, oni na plažu dolaze pripremljeni. Dan će provesti u smirenom ritmu – red kupanja, red sunčanja na leđima, jelo, red kupanja, piće, red sunčanja na trbuhu…Problem se javlja ako je gladan, treba na WC ili mu je previše vruće.

Blizanci su glavni zabavljači

Odlazak na plažu, pa to je za Blizance bolje nego noćni provod. Jedva čekaju priliku da upoznaju što više ljudi, u plićaku komentiraju ima li ježeva, u kafiću istražuju lokalnu ponudu, a u prikrajku promatraju “komade”. Ne mogu ležati dulje od pet minuta, stalno hodaju, kupuju sladolede i novine, vade mobitel te unaprijed razmišljaju kako će stići napraviti na ljetovanju sve što su planirali.

Rak uživa u knjigama i promatranju drugih

Pripadnici ovog znaka mogu se odlično provoditi na plaži, no to prvenstveno ovisi o tome osjećaju li se raspoloženo ili ne. Najveća im je zabava čitanje omiljenih knjiga te promatranje drugih ljudi, a neće se libiti niti otvoreno prisluškivati tuđe razgovore. Na glavu će nabit velik šešir i naočale, pa će misliti da su nevidljivi. Trebaju paziti jer su upravo oni ti koji najčešće izgore, stanu na ježa ili se nagutaju vode kod ronjenja.

Lava u kafiću ne možete izbjeći

Bilo da zauzme poziciju na plaži ili u kafiću pokraj, Lava naprosto ne možete izbjeći. Najaktivniji od svih drugih pripadnika Zodijaka na plaži, on dokazuje kako obožava sunce i more te je ljeto vrijeme u kojem on zablista. Susretljivi prema svima, Lavovi osvajaju dobrom energijom, šalama i zavodničkim “uletima”. Lavice bi se lako mogle skinuti u toples, a ako dođe do prijedloga da idete na nudističku plažu, Lav je prvi za.

Djevici je glavna preokupacija krema za sunčanje

Pripadnici ovog znaka ni na plažu ne dolaze nepripremljeni, njih je vrlo kako zamijetiti jer kremu za sunčanje ne ispuštaju iz ruku te brinu jesu li se sami i svi oko njih namazali. Ispod oka promatraju kome su se sve svidjeli, stalno namještaju svoj ručnik za plažu i dok leže planiraju nove životne odluke. U stanju su sate provesti u moru, ali samo ako su na luftiću, a često će u uši zataknuti i slušalice kako bi mogli uživati u glazbi.

Vage su i na plaži sređene

Pogledate li tko ima najljepši kupaći kostim, najmodernije sunčane naočale i ručnik veličine deke, lako ćete uočiti da su to pripadnici ovog znaka. Na plažu nose ogromnu torbu iz koje vade sve – od sendviča i grickalica do karata i vodenih rekvizita. Ipak, time se gotovo i neće služiti već će ih zaokupiti društvo u kojem jesu. Najgore što im se može dogoditi je da budu sami na plaži, tada umiru od dosade.

Škorpion si lako nađe zabavu

Pripadnicima ovog znaka za plaži je baš sve zabavno, koliko god godina imali oni će uživati u istraživanju dna s maskama, entuzijastično će skupljati školjke ili loviti rakove, a lako moguće je i da se upuste u ribolov. Ako su na moru s boljom polovicom, navaljivat će na seksi igre u moru, a ako su sami tada će svakako tražiti pogodnu žrtvu za zavođenje kojoj će odmah ponuditi da ih namažu kremom.

Strijelac nije na plaži, on je na pedalinama

Sve one popratne aktivnosti na plaži – od vožnje bananom, padobranima, skijanje na vodi ili bilo što drugo, financijski bi propali da na moru nema Strijelaca. Ne mogu samo besposleno sjediti i sunčati se, oni žele svaki trenutak maksimalno iskoristiti. Ipak, vrlo im je važno da pocrne kako bi svi kod kuće mogli znati da su bili na moru. Najradije bi svaki dan išli u drugo mjesto, pa će natjeravati društvo na moru da se ravnaju po njihovim idejama.

Jarac i za plažu ima plan

Prije nego se pojavi na plaži, praktičan će Jarac odabrati ručnik ili paero u kojem mu se najlakše presvući iz mokrog u čisti kupaći, pomno će odabrati plažu koja mu nudi najviše sadržaja, ima najbolji pristup more, ali i najpovoljnije cijene. Uživat će u čitanju knjiga, no s pola uha će uvijek slušati što se zanimljivo događa oko njega, a istovremeno stalno kalkulirati koliko taj dan smiju potrošiti kako ne bi premašili zadani budžet. Pridružuju se Djevicama u mazanju s kremom.

Vodenjak nakon pića hrče na ručniku

Vodenjaku će atmosferu na plaži odrediti društvo u kojem boravi. Ako je u obiteljskim ili ljubavnim kombinacijama, tada će biti “pitom” te se poput Škorpiona posvetiti ronjenju, pecanju, gradnju kula od pijeska ili zaštite od sunca. Ako je s prijateljima, tada ga pronađite pokraj Lava u kafiću, gdje tulumari kao da ga je netko “pustio s lanca”. Nakon koje čašice previše, zahrkati će na ručniku.

Ribe su na plaži doma

Pripadnici ovog znaka obožavaju plažu i more. Neće im biti problem dići se rano ujutro kako bi promatrali izlazak sunca, satima će plivati ili samo hodati u vodi te se osjećati kao da tako “puni baterije”. Nagovarat će cijelo društvo da iznajme brodić i istražuju udaljene plaže, predlagati roštilj kako bi što manje vremena proveli kod kuće, a večeri provoditi u strastvenim zagrljajima.

24sata.hr

Komentari

komentara