Magazin

Koji je idealan odmor za vas – Ovnovi vole da istražuju, Lavovi da ljenčare

Napisao admin

Pojedinim horoskopskim znakovima više gode daleka putovanja u neizvjesnost, drugima je najvažnija udobnost, a trećima prestiž mjesta koje su posjetili. Evo kako horoskopski znakovi pristupaju turističkim putovanjima.


Odmor (Foto: Arhiva)

Ovan

Ovnovi vole da istražuju nova i međusobno raznolika odredišta. Koriste najbrža prevozna sredstva kako bi što prije stigli do cilja. Pustolovnog su duha i u skladu s tim odmor im podrazumeva adrenalinske aktivnosti – rafting, ronjenje, bandži i jahanje.

Bik

Nepregledni brežuljci idealan su kraj za odmor Bikova. Prioritet im je udobnost pa sve planiraju unaprijed – od rezervacije karata do hotelskog smještaja. Najviše su vezani za kuću pa izbjegavaju putovanja u daleke i nepoznate krajeve, nego se drže poznatog okruženja.

Blizanci

Blizanci vole da putuju u društvu prijatelja ili rođaka s kojima imaju puno tema za razgovor. Vladajuća planea im je Merkur koji ih navodi na stalnu interakciju i misaonu aktivnost. Da bi izbegli monotoniju, priklanjaju se paket-aranžmanima i grupnim putovanjima. Na odmor obavezno nose brojne gedžete, knjige i časopise.

Rak

Rakovi su najsrećniji kad su blizu vode, bila ona more, jezero ili reka. Omiljene su im aktivnosti plivanje, jedrenje i skijanje na vodi. Nisu suviše pustolovni pa obično svake godine biraju istu destinaciju za odmor. Žele da se osjećaju kao kod kuće i kad su na putu. Ali, nikad im ne dosadi da se vraćaju na isto mjesto.

Lav

Lavovi su privrženi odmoru sa stilom. Umjesto napornih i neudobnih aktivnosti poput pješačenja ili vožnje bicikla, radije biraju dobru masažu ili pedikir i manikir. Spremni su da se istroše za luksuzno krstarenje ili boravak u hotelu s pet zvezdica. Omiljene su im egzotične i svjetski poznate destinacije.

Djevica

Djevice vole da vode brigu o svemu pa će prije putovanja provesti temeljno istraživanje, popisati mjesta koja treba posjetiti i stvari koje treba da ponesu. Osjećaju krivicu ako uludo potroše vrijeme i novac. Idealan odmor im je boravak u prirodi, razgledanje kulturnih znamenitosti.

Vaga

Vage vole eleganciju i odmor sa stilom. Najbolje se osjećaju na prestižnim lokacijama. Kampovanje nudi premalo udobnosti za njihov ukus. Najdraža su im kratka i ležerna putovanja, bez prevelikih naprezanja. Budući da vole da izgledaju lijepo, sa sobom nose elegantnu odjeću.

Škorpija

Škorpije vole da putuju u egzotične krajeve koje drugi ne posećuju toliko često. Posjeta egipatskim piramidama ili tura Kineskim zidom tip je odmora kao stvoren za ovaj znak. Dobro podnose sve klimatske uslove. Paket-aranžmani kao i putovanja uz pratnju vodiča nisu njihov tip putovanja.

Strijelac

Strijelci nisu za odmor daleko od gradske vreve, naprotiv. Njihova vizija odmora obuhvata obilje zabave i druženja, a nikako izležavanje uz knjigu. Rođeni su putnici i najradije bi posjetili sva mjesta u turističkim vodičima. Nije im mrsko ni kampovanje kao sastavni dio odmora.

Jarac

Jarci vole kopno pa uživaju u boravku u planinama i brdima. Iako bi koji put voljeli da priušte luksuzan i udoban odmor, razumno raspolažu novcem i odbijaju da se zaduže. I kada je na odmoru, Jarcu je stalo do ravnoteže pa ne pretjeruje s naporima i aktivnostima. Omiljene destinacije su im drevna mjesta.

Vodolija

Vodolije nisu planeri i ne planiraju odmor mjesecima unaprijed. Vole nekonvencionalna mjesta, bez velikih gužvi. Idealan odmor uključuje meditaciju i potragu za unutrašnjim mirom. Može im biti teško da nađu saputnika za ovakav tip odmora.

Ribe

Ribe vole vodu i odmah bi se uputile prema primorskim krajevima ili barem bistrom jezeru. Odmor iz snova uključuje ronjenje bocom, ronjenje maskom, veslanje i vožnju gliserom. Vrlo su emotivne i romantične pa odmor vole da provedu s partnerom.

tportal

Komentari

komentara