Magazin

Sedmični horoskop / 28.07. – 03.08.2014. – Najsretniji znakovi ove sedmice su Ribe, Rak i Strijelac

Napisao admin

Sedmični horoskop / 28.07. – 03.08.2014.


Horoskop (Foto: Arhiva)

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav

Napokon ćete se osjećati sigurnije u svojoj vezi. Bit ćete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svijetu. Čak i ako zabrljate, bit će vam oprošteno. Oni koji su još sami plijenit će pažnju drugih svojom vedrinom.

Karijera

Vjerojatan je krupniji materijalni dobitak koji će vas osnažiti i potaći da još predanije radite dalje. Cijenite svačiji trud, ali ono što se ovaj put postiglo smatrat ćete prije svega svojom zaslugom.

Zdravlje & savjet

Jednaka pravila trebaju vrijediti za sve.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav

Bit ćete poduzetni i aktivni u traženju svoje srodne duše ako ste još sami. Neće vam biti teško otići na kraj svijeta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivat će voljenu osobu s prijedlozima punim aktivnosti i dinamike.

Karijera

Dobro ćete kormilariti sa zahtjevnijim i značajnijim temama. Neki će biti promaknuti ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci. U financijskom smislu trebali biste ostvariti dobre rezultate, a zbog toga ćete možda i slaviti.

Zdravlje & savjet

Neki će otputovati u rodni kraj.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav

Ugodan ambijent, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osjećate, te naklonost druge strane, učinit će vam ove dane ugodnim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog spola.

Karijera

Kako tjedan bude odmicao, sve ćete više željeti poći na godišnji odmor. Oni koji to još ne mogu, vjerojatno će se morati angažirati oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavna mislili da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati. Neka izdrže.

Zdravlje & savjet

Strpljen, spašen. U svakom slučaju.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav

Neki će poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi im mogao ostati u nezaboravnom sjećanju po lijepom. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresirati. Svi će biti među ljudima.

Karijera

Na dnevni red dolaze inventure. Bit će i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje trebat će postaviti i nove temelje. Sada ćete utvrđivati nova pravila igre.

Zdravlje & savjet

Idite tamo gdje vam je dobro.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav

Možda ćete se osjećati tupo i nezainteresirano za neka značajnija ljubavna poduzimanja. Rezultat je to vaše blokiranosti. Objektivno, moguća su diskretna uživanja za pamćenje. Ljubav je ovaj put negdje sa strane, tiha i pomalo skrivena.

Karijera

Najradije biste se povukli u kuću i radili nešto iz vlastite sobe. Neki će ove utjecaje iskoristiti za prave kućne radove, pa će im završi radno vrijeme poći s posla kući gdje će se pretvarati u prave majstore. Ono na poslu bit će u drugom planu.

Zdravlje & savjet

Još niste zablistali. Pričekajte.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav

Ovih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imat ćete doduše dovoljno energije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi riječima nadoknađivati ono što im u emotivnom smislu nedostaje. U tome će i uspjeti.

Karijera

Neki poslovi dolaze svom kraju. Pripremate se za inventuru ili za zatvaranje poslovnih faza. Bit će i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor. Neki treći će raditi od kuće i u tome će nalaziti više smisla nego u radu u poduzeću.

Zdravlje & savjet

Svijet se mijenja sve brže.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav

Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate povjerenje između vas i partnera. Također je potrebno primijeniti samokontrolu jer ćete povremeno reagirati kako ne treba. Budite suzdržani.

Karijera

Umjetnici pred publikom, sportaši, kao i oni koji rade s mladima dobit će veliku priliku u svom radu.

Neki će se zbog toga zaletjeti i početi graditi kule u zraku. Prilika jest tu, ali je tu zato da se pametno iskoristi. Treba ostati na zemlji.

Zdravlje & savjet

Volite sebe kao i druge.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav

Iako ćete objektivno imati dobar vjetar u leđa u ljubavi, svako malo činit ćete greške u koracima. O vama i vašoj sposobnosti samokontrole ovisit će u uspjeh u vašem privatnom životu. Potrudite se. Moguće je nešto prelijepo.

Karijera

Iz velikih ideja i ambicija vi ćete se tijekom ovog tjedna polako spuštati na zemlju. Bit će sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, no ni taj vam neće biti neugodan. Radit ćete i dalje dobro, a na radnom mjestu će vladati ugodno ozračje.

Zdravlje & savjet

Preispitajte svoje prioritete.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav

Šarenilo zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mjesta bit će rijetko viđena i doživljena kao kod vas ovih dana. Uživajte punim plućima, ali ne zaboravite i na one male pažnje koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

Karijera

Na radnom mjestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobivaju na težini. To je nešto što bi naprosto obožavate, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, a ni rezultati neće izostati.

Zdravlje & savjet

Bit će nemirnih snova.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav

Vi se nalazite u fazi vrlo bogatog društvenog života, ali će vaši novonastali privatni odnosi biti uglavnom površnog karaktera. Ipak, to ne znači da se kasnije neće razviti nešto dublje. Zato budite otvoreni. Vezani će pojačati distancu.

Karijera

Kako tjedan bude prolazio, postajat će sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivirati da radite još predanije. U svemu će biti važno kako surađujete s drugima. Budite kooperativni.

Zdravlje & savjet

Redovno se opuštajte.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav

Sad vam se ljubav čini daleko od vas, ali vam drugi sadržaji iz vašeg života daju snage da izdržite samoću li distancu u osobnim odnosima. Tako će biti cijeli ovaj tjedan. Ako ste još sami, nađite neki ljubavni film i maštajte.

Karijera

Slušajte druge više nego sami sebe. U ovom trenutku to je tako. Ljudi oko vas i oni s kojim poslovno surađujete trenutačno više vide od vas ili imaju veći utjecaj na stvari. Zato se povežite i ne pitajte previše. Slijedite ih do cilja.

Zdravlje & savjet

Naspavajte se do mile volje.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav

Mnogi će uživati kako odavna nisu. Prilike za zbližavanja bit će gotovo svakodnevne. Ako ste još sami, dotjerajte se i izađite među ljude. Oni vas čekaju. Već vezani će osjetiti kako se njihov odnos razvija u pravcu u kojem i treba. Bit će im drago.

Karijera

Poslove ćete obavljati s lakoćom, a vaše samopouzdanje će porasti. Mnogi će ovih dana imati prilike više pokazati i dokazati svoje radne sposobnosti. Zato neka nitko ne oklijeva. Treba zasukati rukave i jednostavno – raditi.

Zdravlje & savjet

Od vas se očekuje sve više.

horoskop.hr

Komentari

komentara