Magazin

Sedmični horoskop – Ovnove čeka dobar materijalni dobitak, a lavovi će se osjećati – tupo!

Napisao admin

Najsretniji znakovi ove sedmice: Ribe, Rak, Strijelac


Horoskop (Foto: Arhiva)

OVAN

LJUBAV: Napokon ćete se osjećati sigurnije u svojoj vezi. Bit ćete spremni na razne ludorije, pa i rizike, jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svijetu. Čak i ako zabrljate, bit će vam oprošteno. Oni koji su još sami plijenit će pažnju drugih svojom vedrinom.

KARIJERA: Vjerojatan je krupniji materijalni dobitak koji će vas osnažiti i potaknuti da još predanije radite dalje. Cijenite svačiji trud, ali ono što se ovaj put postiglo smatrat ćete prije svega svojom zaslugom.

ZDRAVLJE&SAVJET: Jednaka pravila trebaju vrijediti za sve.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

BIK

LJUBAV: Bit ćete poduzetni i aktivni u traženju svoje srodne duše ako ste još sami. Neće vam biti teško otići na kraj svijeta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivat će voljenu osobu prijedlozima punim aktivnosti i dinamike.

KARIJERA: Dobro ćete kormilariti sa zahtjevnijim i značajnijim temama. Neki će biti promaknuti ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci. U financijskom smislu trebali biste ostvariti dobre rezultate, a zbog toga ćete možda i slaviti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će otputovati u rodni kraj.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

BLIZANAC

LJUBAV: Ugodan ambijent, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osjećate te naklonost druge strane, učinit će vam ove dane ugodnim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog spola.

KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, sve ćete više željeti poći na godišnji odmor. Oni koji to još ne mogu, vjerojatno će se morati angažirati oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavna mislili da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati. Neka izdrže.

ZDRAVLJE&SAVJET: Strpljen-spašen. U svakom slučaju.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

RAK

LJUBAV: Neki će poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi im mogao ostati u nezaboravnom sjećanju po lijepom. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresirati. Svi će biti među ljudima.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze inventure. Bit će i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje trebat će postaviti i nove temelje. Sada ćete utvrđivati nova pravila igre.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite onamo gdje vam je dobro.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

LAV

LJUBAV: Možda ćete se osjećati tupo i nezainteresirano za neka značajnija ljubavna poduzimanja. Rezultat je to vaše blokiranosti. Objektivno, moguća su diskretna uživanja za pamćenje. Ljubav je ovaj put negdje sa strane, tiha i pomalo skrivena.

KARIJERA: Najradije biste se povukli u kuću i radili nešto iz vlastite sobe. Neki će ove utjecaje iskoristiti za prave kućne radove, pa će im završi radno vrijeme poći s posla kući gdje će se pretvarati u prave majstore. Ono na poslu bit će u drugom planu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Još niste zablistali. Pričekajte.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

DJEVICA

LJUBAV: Ovih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imat ćete doduše dovoljno energije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi riječima nadoknađivati ono što im u emotivnom smislu nedostaje. U tome će i uspjeti.

KARIJERA: Neki poslovi dolaze svom kraju. Pripremate se za inventuru ili za zatvaranje poslovnih faza. Bit će i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor. Neki treći će raditi od kuće i u tome će nalaziti više smisla nego u radu u poduzeću.

ZDRAVLJE&SAVJET: Svijet se mijenja sve brže.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

VAGA

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate povjerenje između vas i partnera. Također je potrebno primijeniti samokontrolu jer ćete povremeno reagirati kako ne treba. Budite suzdržani.

KARIJERA: Umjetnici pred publikom, sportaši, kao i oni koji rade s mladima dobit će veliku priliku u svom radu. Neki će se zbog toga zaletjeti i početi graditi kule u zraku. Prilika jest tu, ali je tu zato da se pametno iskoristi. Treba ostati na zemlji.

ZDRAVLJE&SAVJET: Volite sebe kao i druge.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

ŠKORPION

LJUBAV: Iako ćete objektivno imati dobar vjetar u leđa u ljubavi, svako malo činit ćete pogreške u koracima. O vama i vašoj sposobnosti samokontrole ovisit će u uspjeh u vašem privatnom životu. Potrudite se. Moguće je nešto prelijepo.

KARIJERA: Iz velikih ideja i ambicija vi ćete se tokom ovog tjedna polako spuštati na zemlju. Bit će sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, no ni taj vam neće biti neugodan. Radit ćete i dalje dobro, a na radnom mjestu će vladati ugodno ozračje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Preispitajte svoje prioritete.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

STRIJELAC

LJUBAV: Šarenilo zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mjesta bit će rijetko viđena i doživljena kao kod vas ovih dana. Uživajte punim plućima, ali ne zaboravite i na one male pažnje koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

KARIJERA: Na radnom mjestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobivaju na težini. To je nešto što jednostavno obožavate pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bit će nemirnih snova.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

JARAC

LJUBAV: Vi se nalazite u fazi vrlo bogatog društvenog života, ali će vaši novonastali privatni odnosi biti uglavnom površnog karaktera. Ipak, to ne znači da se poslije neće razviti nešto dublje. Zato budite otvoreni. Vezani će pojačati distancu.

KARIJERA: Kako tjedan bude prolazio, postajat će sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivirati da radite još predanije. U svemu će biti važno kako surađujete s drugima. Budite kooperativni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno se opuštajte.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

VODOLIJA

LJUBAV: Sad vam se ljubav čini daleko od vas, ali vam drugi sadržaji iz vašeg života daju snage da izdržite samoću li distancu u osobnim odnosima. Tako će biti cijele ove sedmice. Ako ste još sami, nađite neki ljubavni film i maštajte.

KARIJERA: Slušajte druge više nego sami sebe. U ovom trenutku to je tako. Ljudi oko vas i oni s kojim poslovno surađujete trenutačno više vide od vas ili imaju veći utjecaj na stvari. Zato se povežite i ne pitajte previše. Slijedite ih do cilja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Naspavajte se do mile volje.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

RIBE

LJUBAV: Mnogi će uživati kako odavna nisu. Prilike za zbližavanja bit će gotovo svakodnevne. Ako ste još sami, dotjerajte se i izađite među ljude. Oni vas čekaju. Već vezani će osjetiti kako se njihov odnos razvija u smjeru u kojem i treba. Bit će im drago.

KARIJERA: Poslove ćete obavljati s lakoćom, a vaše samopouzdanje će porasti. Mnogi će ovih dana imati prilike više pokazati i dokazati svoje radne sposobnosti. Zato neka nitko ne oklijeva. Treba zasukati rukave i jednostavno – raditi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Od vas se očekuje sve više.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

vecernji.hr

Komentari

komentara