Magazin

Astro turizam – Ovnovi vole istraživati, a Lavovi ljenčariti

Napisao admin

Horoskopski znakovi povezuju se s mnogim aspektima života pa se u njima ogleda i glad za putovanjima i ukus za vrstama odredišta. Nekome više gode daleka putovanja u neizvjesnost, drugima je najvažnija udobnost, a trećima prestiž mjesta koje su posjetili. Proučimo stoga kako zodijački znakovi pristupaju turističkim putovanjima


Odmor (Foto: Arhiva)

Ovan

Ovnovi vole istraživati nova i međusobno raznolika odredišta. Koriste najbrža prijevozna sredstva kako bi čim prije stigli do cilja. Pustolovna su duha i u skladu s time odmor im podrazumijeva adrenalinske aktivnosti – rafting, ronjenje, bungee jumping i jahanje.

Bik

Nepregledni brežuljci idealan su krajolik za odmor Bikova. Prioritet im je udobnost pa sve planiraju unaprijed – od rezervacije zrakoplovnih karata do hotelskog smještaja. Ponajviše su vezani uz dom pa izbjegavaju putovanja u daleke i nepoznate krajeve, nego se drže poznatog okruženja.

Blizanci

Blizanci vole putovati u društvu prijatelja ili rođaka s kojima imaju puno tema za razgovor. Vladajući planet im je Merkur koji ih navodi stalnu interakciju i misaonu aktivnost.

Da bi izbjegli monotoniju, priklanjaju se paket-aranžmanima i grupnim putovanjima. Na odmor obavezno nose brojne gadgete, knjige i časopise.

Rak

Rakovi su najsretniji kad su blizu vode, bila ona more, jezero ili rijeka. Omiljene su im aktivnosti plivanje, jedrenje i skijanje na vodi. Nisu suviše pustolovni pa obično svake godine biraju istu destinaciju za odmor. Žele se osjećati kod kuće i kad su na putu. No nikad im ne dosadi vraćati se na isto mjesto.

Lav

Lavovi su privrženi odmoru sa stilom. Umjesto napornih i neudobnih aktivnosti poput pješačenja ili bicikliranja, vole da ih se razmazi pa radije biraju dobru masažu ili pedikuru i manikuru. Spremni su se istrošiti za luksuzno krstarenje ili boravak u hotelu s pet zvjezdica. Omiljene su im egzotične i svjetski poznate destinacije.

Djevica

Djevice vole voditi brigu o svemu pa će prije putovanja provesti temeljito istraživanje, popisati mjesta koja valja posjetiti i stvari koje trebaju ponijeti. Osjećaju krivnju ako uludo potroše vrijeme i novac. Idealan odmor im je boravak u prirodi, razgledavanje kulturnih znamenitosti ili medicinski turizam.

Vaga

Vage vole eleganciju i odmor sa stilom. Najbolje se osjećaju na prestižnim lokacijama. Kampiranje nudi premalo udobnosti za njihov ukus. Najdraža su im kratka i ležerna putovanja, bez prevelikih naprezanja. Budući da vole lijepo izgledati, sa sobom nose elegantnu odjeću.

Škorpion

Škorpioni vole putovati u egzotične krajeve koje drugi ne posjećuju toliko često. Posjet egipatskim piramidama ili tura Kineskim zidom tip je odmora kao stvoren za ovaj znak. Dobro podnose sve klimatske uvjete. Paket-aranžmani kao i putovanja uz pratnju vodiča nisu njihov tip putovanja.

Strijelac

Strijelci nisu za odmor daleko od gradske vreve, naprotiv. Njihova vizija odmora obuhvaća obilje zabave i druženja, a nikako izležavanje uz knjigu. Rođeni su putnici i najradije bi posjetili sva mjesta u turističkim vodičima. Nisu im mrski ni kampiranje ili treking kao sastavni dio odmora.

Jarac

Jarci vole kopno pa uživaju u boravku u planinama i brdima. Iako bi si kojiput voljeli priuštiti luksuzan i udoban odmor, razumno raspolažu novcem i odbijaju se zadužiti. I kada je na odmoru, Jarcu je stalo do ravnoteže pa ne pretjeruje s naporima i aktivnostima. Omiljene destinacije su im drevna mjesta.

Vodenjak

Vodenjaci nisu osobiti planeri i ne planiraju odmor mjesecima unaprijed. Vole nekonvencionalna, samozatajna mjesta, bez velikih gužvi. Idealan odmor uključuje meditaciju i potragu za unutrašnjim mirom. Može im biti teško naći suputnika za ovakav tip odmora.

Ribe

Ribe vole vodu i odmah bi se uputile prema primorskim krajevima ili barem ovećem, bistrom jezeru. Odmor iz snova uključuje ronjenje bocom, ronjenje maskom, veslanje i vožnju gliserom. Vrlo su emotivne i romantične pa odmor vole provesti s partnerom.

tportal

Komentari

komentara