Magazin Video

ZASTRAŠUJUĆI KRICI – Preslatke psiće šalju u smrt sa smiješkom na licu! (VIDEO)

Napisao admin

Bali je poznat kao iznimno popularna destinacija za turiste dubljeg džepa, no iza predivnih plaža i uživancije u luksuzu krije se i mračna strana tog indonezijskog otoka.


Psići (Foto: Youtube)

Na YouTubeu se ove sedmice pojavila zapanjujuća 16-minutna snimka koja prikazuje brutalan način na koji se vlasti na Baliju pokušavaju boriti s bjesnoćom u životinja. Sve pse lutalice kao i one koje su na otok doveli krijumčari hvataju i odvode u klaonicu u kojoj se sadistički na njima iživljavaju.

Desetke nesretnih životinja, za koje uopće nije utvrđeno imaju li bjesnoću, naprosto eutanaziraju ubrizgavajući im fatalnu dozu medikamenata direktno u srce.

Na snimci se čuju očajnički krici još živih pasa dok pred njima u demonskim bolovima ugibaju ostale životinje. Još nisu ni izdahnule, a sve ih bacaju na hrpu gdje se još trzaju u posljednjim trenucima života.

Za to se vrijeme u pozadini povremeno čuje sasvim normalan razgovor i smijeh krvnika, a jedna od sudionica ovog pokolja sa smiješkom na licu je prije slanja životinja u smrt neke od njih fotografirala. Za čiju uspomenu, nije jasno.

Kako zastrašujuća snimka ide dalje, tako su prizori sve manje podnošljivi, a najstrašniji je kraj, kada se tek poneka životinja još malo trza, ali lavež je u potpunosti utihnuo. Čuje se glasna tišina smrti.

Program ovakve nečovječne eliminacije potencijalno bijesnih životinja odobrio je lokalni guverner, a provodi ga tamošnji zavod za poljoprivrednu karantenu. Dovoljno je da prođu 24 sata od hvatanja psa i, ako se vlasnik ne javi, po kratkom postupku slijedi eutanazija.

`Nađete li psa lutalicu, slobodno ga eliminirajte`, izjavio je prije mjesec dana guverner Balija Mangku Pastika.

Snimka je izazvala zgražanje diljem svijeta, uključujući i u udrugama za zaštitu životinja. Australski ogranak PETA-e osudio je prizore sa snimke i zapitao se zašto na Baliju umjesto masovnog pokolja ne bi proveli program cijepljenja pasa protiv bjesnoće

jutarnji.hr

Komentari

komentara