Magazin

Monstrum – Silovao 13-godišnju kćerku svoje sestre, i to nakon što joj je umrla majka

Napisao admin

Sedam godina iza rešetaka će provesti 56-godišnjak koji je svoje dvije nećakinje i kćerkinu prijateljicu seksualno zlostavljao. Cijeloj toj groznoj priči još stravičniji ton daje činjenica da taj čovjeka iskoristio situaciju da su nećakinje dolazile pod njegov krov tražeći pomoć i utjehu nakon smrti majke.


Silovanje (Foto: Arhiva)

Umjesto da dobiju pomoć i utjehu, pale su u ralje seksualnog manijaka kojem nije smetala činjenica da su u pitanju tek djevojčice, po zakonu još uvijek djeca.

Najstarija od njih nije imala ni 13 godina kada ju je u ljeto 2010. godine zaskočio u svom domu. Ništa ne sluteći djevojčica je došla k tetku, koji je, međutim, imao skovan gnusni plan.

Posjeo ju je kraj sebe i počeo ju dirati po nogama, a kada ga je pitala “što radiš?”, gotovo bahato joj je odgovorio “dobro ti znaš”.

U idućem trenutku, iako se djevojčica počela opirati, te ga je čak uspjela i ugristi postala je žrtva pohotnog tetka. Silovao ju je ne obazirući se na njezine povike u pomoć i protivljenje.

Tek kada je zazvonio telefon zaustavio se, te je djevojčica taj trenutak iskoristila i otišla iz njegovog doma.

Prema presudi koju je izreklo vijeće Županijskog suda u Zagrebu ovaj 56-godišnjak bio se okomio i na svoju drugu nećakinju, godinu dana mlađu djevojčicu, rođenu u decembru 1998. godine.

Nju je od jeseni 2010. godine do ljeta 2011. godine najmanje desetak puta neprimjereno dodirivao po tijelu. Koristio je trenutke kada bi se dijete nalazilo s njim u automobilu. Zavlačio joj je ruke pod majicu i prolazio po stražnjici, bez obizra što mu je malena zaprijetila da će “sve reći tetki”.

Dokazano je da je optuženi bludničio i s prijateljicom svoje kćerke. Bilo je to u ljeto 2012. godine kada je djevojčica, tada 14-godišnjakinja došla k prijateljici. No, kako se ova tuširala morala ju je pričekati u društvu njezinog oca.

On je taj trenutak iskoristio i poljubio djevojčicu u usta, te joj povukao glavu prema svom krilu. Od daljnjeg napastvovanja 14-godišnjakinju je spasio zvuk otvaranja vrata od kupaonice.

Ovaj gnusni zlostavljač u ruke policiji pao je tek krajem prošle godine kada je silovana nećakinja odlučila progovoriti. Djevojčica je tada odlučila da se više ni pod koju cijenu neće vratiti u tetkov dom, pa je sve ispričala radnicima Centra za socijalnu skrb.

– Tvrdili ste da djevojčice lažu. No za to niste naveli baš niti jedan razlog. Čuli smo njihova potresna svjedočenja – rekla je obrazlažući presudu sutkinja Sanja Mazalin podsjećajući kako je utvrđeno da je okrivljni bezpogovorno dao trećinu svoje plaće nećakinji kada je zaprijetila da će ga prijaviti za silovanje.

bh-index.ba

Komentari

komentara