Magazin

ŠOKANTNA ODLUKA – Goga Sekulić odlučila kako će grob pokojnog supruga…

Napisao admin

Goga Sekulić, koja je prije nešto više od godinu dana doživjela tragediju sahranivši spruga Igora Ramovića poslije samo nekoliko mjeseci braka, rekla je da sada želi da krene dalje, kao i to da želi da se ostvari kao majka. Pjevačica je odlučila da na sve priče stavi tačku i krene ispočetka.


Goga Sekulić (Foto: Arhiva)

“Ja nemam svekrvu, nikada je nisam ni imala. Muka mi je da pričam o tome. Zamolila sam da prijatelje i rodbinu da o tome više ne pričamo. Godinu dana sam održavala Igorovu grobnicu, čistila ga, plaćala ljude da čiste. Od mene dosta. Sad neka njegove bivše čiste i njegovi roditelji. Igor je ostavio dvoje djece, ja ih nemam. Voljela bih da se u budućnosti ostvarim kao majka. To je jadno brisanje imena iz zahvalnice. Igor je znao šta sam uradila za njega. Djela su bitna, a ne riječi. Meni je mirna savjest. Želim samo da idem dalje“, rekla je Sekulićeva u emisiji Premijera o tome što je njeno ime izbrisano sa groba njenog supruga i odnosa koji ima sa svekrvom.

Nedavno se pojavila informacija da želi da ode u manastir i da se zamonaši, i povodom toga je Goga otkrila da posjećuje manastire i da iskreno želi da nađe mir.

“Postim velike postove, posjećujem manastire, nedavno sam bila i u manastiru Ostrog. Dolazi mi da prelomim i odem u manastir. Želim da nađem svoj mir.

kurir

Komentari

komentara