Magazin

Male kraljevske tajne – Kako Kate Middleton održava formu?

Napisao admin

Kate je jedna od rijetkih članova kraljevske obitelji koji nemaju osobnog trenera i nutricionista. Prirodno je vitka, pa se samo trudi jesti što zdravije.


Kate Middleton (Foto: Arhiva)

Prelijepa Kate Middleton uvijek je pod budnim okom javnosti, pa se nakon rođenja sinčića Georgea brzo vratila u fit formu.

Unatoč brojnim obavezama, Kate uvijek uspijeva održati vitku figuru, a sad znamo i kako to radi!

UVIJEK JE NA SVJEŽEM ZRAKU

Njeni omiljeni sportovi su trčanje i veslanje, pa se trudi što više vremena provesti na svježem zraku baveći se tim aktivnostima. Osim toga, svaka dva dana odlazi u duge šetnje kako bi ubrzala rad srca.

DVIJE MUHE JEDNIM UDARCEM

Kate ne troši vrijeme, pa kardio treninge često radi s utezima. Kombinira i razne vježbe poput čučnjeva s iskoracima ili sklekovima sa step up-ovima.

PLIVANJE I SKIJANJE

Tijekom zimskog i ljetnog odmora, Kate puno pliva ili skija kako bi održala formu i na putu. Skijanje sagorijeva i do 1400 kalorija po satu, te pokreće gornji i donji dio tijela, dok plivanje oblikuje cijelo tijelo i povećava izdržljivost.

JOGA PROTIV STRESA

Medijska eksponiranost uvelike utječe na lijepu Kate, no ona se naučila boriti sa stresom – princeza bira jogu koju prakticira između treninga.

KATE NE VOLI BITI NA DIJETI

Kate je jedna od rijetkih članova kraljevske obitelji koji nemaju osobnog trenera i nutricionista. Prirodno je vitka, pa se samo trudi jesti što zdravije. Svakodnevno jede čisto meso, morsku hranu i puno povrća, te na taj način u tijelo unosi sve potrebne nutrijente. Osim toga, Kate je poznata po tome da obožava slatkiše, pa uvijek pri ruci ima omiljene gumene bombone. Naučila je da je najbitnije slušati svoje tijelo, ne odricati se omiljene hrane već jednostavno ne pretjerivati u ičemu.

index.hr

Komentari

komentara