Magazin

ROMANSA O KOJOJ BRUJI SRBIJA – Smuvala mlađeg od sebe, koji je oženjen i ima dijete?

Napisao admin

Spisateljica Biljana Srbljanović (44) nakon što se nedavno rastala od supruga Gabrijela Kelera, obrela se u zagrljaju Nenada Savića (37), inače dugogodišnjeg saradnika i bivšeg direktora bogatog biznismena Vojina Lazarevića, poznatog po trgovini strujom.


Par (Foto: Ekskluziva)

Iako je rastanak od francuskog diplomate i novu ljubav pokušala da sakrije „ko zmija noge“, „Alo!“ ekskluzivno donosi fotografije sa Briona na kojima se Nenad i Biljana ljube.

Sasvim slučajno, Srbljanovićeva je prije nekoliko dana okačila na svoj Instragam profil fotografiju sa novim izabranikom sa ljetovanja na Brionima, ali nije željela da otkrije njegov identitet. Štaviše, kada je shvatila da se oko toga digla medijska pompa, ona je izbirisala sve fotografije i zaključala profile socijalnih mreža.

Međutim, „Alo!“ ekskluzivno otkriva da je riječ o Nenadu Saviću, koji je godinama radio za Evropsku asocijaciju za slobodnu trgovinu, gdje je bio prvi čovjek do Lazarevića i mozak svih operacija u trgovini strujom, a sada ima sličnu ulogu, samo u drugoj firmi. Kada smo pozvali spisateljicu, ona nije bila raspoložena da odgovori na naša saznanja.

– Hvala, doviđenja – bilo je sve što nam je Biljana rekla i, prije nego što smo joj postavili pitanje, spustila slušalicu.

Čak ni nakon poruke koju smo joj poslali, ona nije bila raspoložena da priča o romansi sa Savićem. Na broj koji je našoj redakciji bio poznat kao kontakt telefon gospodina Nenada, javila nam se izvijesna Ana.

– Oprostite, ali ovo već 10 mjeseci nije Savićev broj, a novi nemam da Vam dam – rekao nam je ženski glas.

Kako saznajemo, ljubav između Biljane i Nenada planula je još početkom godine, a on se pojavio kao jedan od glavnih gostiju na žurki nakon premijere njene predstave u martu ove godine. Ni tada nisu krili prisnost, ali je prijem bio zatvorenog tipa, pa nije bilo bojazni da će njihova ljubav isplivati u javnost.

Nenad je oženjen i ima dijete?

Prema našim saznanjima, Nenad nije među slobodnim muškarcima, ali još uvijek nije poznato da li se razveo od supruge, sa kojom je nedavno dobio dijete. Da li je njegova veza sa Biljanom bila tajna ili se Nenad rastao od žene, još uvijek nije poznato. Kako saznajemo, kao poslovni čovjek koji je često putovao širom Balkana, gdje je imao poslovnice, često nije bio prisutan kod kuće, što je dodatno otežalo njegovu bračnu ulogu.

alo.rs

Komentari

komentara