Magazin

NATAŠA BEKVALAC U TEŠKOM STANJU – Ljekari joj zabranili ustajanje iz kreveta!

Napisao admin

Potpuno dehidrirala! Pjevačica Nataša Bekvalac sinoć je trebalo da promoviše novu pjesmu „Mogu da prođem“, ali je prezentaciju otkazala u posljednjem trenutku zbog stomačnog virusa. Kako saznajemo, ona već dva dana prima infuzije zbog dijareje i povraćanja, koje je muči non-stop.


Nataša Bekvalac (Foto: Alo.rs)

– Nataša je potpuno dehidrirala i doktori pokušavaju na sve načine kroz infuziju, u kojoj joj daju različite vrste koktela, da joj smire organizam kako bi spriječili oštećenje želuca i bubrega. Ljekari su njenoj porodici rekli da je ona potpuno zapostavila svoje zdravlje i da joj je organizam iscrpljen, najvjerovatnije od silnih dijeta, rigoroznih treninga i stalnih putovanja – kaže naš izvor blizak pjevačici, i dodaje:

– Iako je do posljednjeg trenutka mislila da će uspjeti sinoć da održi promociju, doktori su joj strogo zabranili da ustaje iz kreveta. Potpuno je blijeda, nema snage i energije, dok medicinski radnici ne znaju koliko će trajati njen oporavak. Prepisan joj je režim lake ishrane, ali ona i dalje sve što pojede povrati.

Nataša nam je poslala poruku u kojoj nas obavještava da neće moći da predstavi novu pjesmu kada je planirala, ali će, naravno, čim se oporavi prikazati svoj singl.

– Žao mi je šo moram da vas obavijestim da je promocija novog spota i singla „Mogu da prođem“ odložena. Pored moje dobre volje i nade da ću ipak biti u stanju da se družim sa vama večeras, jak stomačni virus je, ipak, ovog puta bio jači. Nadam se razumijevanju. O novom datumu promocije bićete naknadno obaviješteni – kaže poznata pjevačica, tako da će njeni mnogobrojni fanovi, nažalost, morati još malo da pričekaju.

alo.rs

Komentari

komentara