Magazin

ŠOK U FINALU ZVEZDA GRANDA – Zorica Brunclik plakala kao kiša!

Napisao admin

Nakon osam mjeseci dobili smo pobjednika osme sezone “Zvezda Granda“.


Zorica Brunclik (Foto: Ekskluziva)

Mirza Selimović je zasluženo ponio titulu najboljeg. U finalnoj emisiji se osam kandidata borilo za prvu poziciju, a SMS glasovi su presudili da pobijedi Mirza. Kao specijalni gosti večeri bili su Milica Pavlović, Zorica Brunclik i Lepa Brena.

Zorica je bilo prijatno iznenađena onim što se dogodilo nakon njenog dijela nastupa. Iako je tokom četrdeset godina karijere prošla kroz mnogo toga, nikada joj pred publikom nisu emocije proradile u toj mjeri, kao što je to slučaj u finalnoj emisiji.
 
Zorica je otpjevala mix nekoliko hitova, a kada je došlo vrijeme rastanka sa scene publika ju je počela dozivati da se vrati natrag. “Zoko, mi te volimo“, “Zorica, Zorica“ odjekivalo je prepunim studijom Granda, a aplauz se nije stišavao.
 
Pjevačica, koja je tokom ove sezone bila jedan od članova žirija vratila se na scenu i popričala sa voditeljom, ne krijući emocije, ali i suze zbog kojh je jedva došla do sebe. Također, u bekstejdžu ju je dočekalo još jedno prijatno iznenađenje – torta na tri sprata, a sve zbog rođendana kojeg slavi danas.

ekskluziva

Komentari

komentara