Magazin

NEVIĐEN SKANDAL – Nova drama u porodici Schumacher!

Napisao admin

Zdravstveni karton Mihaela Šumahera ukraden je iz bolnice, a lopovi već nekoliko dana pokušavaju da ga prodaju medijima u Njemačkoj. Još uvijek nije poznato, da li su lična dokumenta svjetskog šampiona u Formuli 1, nestala iz bolnice u Grenoblu ili Lozani.


Michael Schumacher (Foto: Mirror.co.uk)

Pisanje njemačkih medija potvrdila je menadžerka sedmostrukog šampiona svijeta u Formuli 1, Sabina Kem, koja kaže da podaci iz kartona Mihaela Šumahera, nikako ne smiju da dođu u javnost, jer su lični i povjerljivi.

“Ukradene dokumente i podatke iz njih već nekoliko dana neko pokušava da proda. On tvrdi da je riječ o zdravstvenom kartonu Mihaela Šumahera. Ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da su ti dokumenti autentični, ali je očigledno da su ukradeni. Krađa je prijavljena policiji i vlasti su o svemu obaviještene“, rekla je menadžerka Mihaela Šumahera i dodala da će porodica svjetskog šampiona tužiti svakog, ko objavi sadržaj dokumenata.

“Sadržaj bilo čije medicinske dokumentacije je u potpunosti privatan i povjerljiv i ne smije da bude dat na uvid javnosti. Zbog toga ćemo u svakom pojedinačnom slučaju da pokrenemo krivičnu prijavu i tužbu za naknadu štete protiv svih koji objave sadržaj ili samo pomenu zdravstveni karton“, navela je Sabine Kem.

svetplus

Komentari

komentara