Magazin Video

Problemi u porodici – Zbog ovoga se stariji sin ljuti na Eminu Jahović (VIDEO)

Napisao admin

Mustafa, Jaman i Javuz su mi najveća podrška iako se Jaman zaista naljuti ponekad na mene, kaže pjevačica. Evo i zbog čega…


Emina Jahović (Foto: Arhiva)

Pjevačica Emina Jahović pokušava da na najbolji mogući način uskladi sva polja života. Ona je u braku s turskom zvijezdom Mustafom Sandalom, s kojim ima dva sina – Jamana (5) i Javuza (2). Problem nastane kad Emina izbaci neki provokativni video.

“Moji sinovi su svjesni maminog posla, ali Jaman je bio jako povrijeđen zbog mog posljednjeg spota za pjesmu „Nesanica“. Naljutio se kada me je vidio s drugim muškarcem i pokušala sam da mu objasnim da je to dio mog posla, da je to nešto što ja radim”, kaže Emina.

Ipak, uspjela je da izgladi nesporazum sa starijim nasljednikom, prenosi Blic.

“Ispričala sam mu kako ne volim tog muškarca, već da volim samo njegovog oca. Jedno vrijeme je stalno gasio televizor kad počne spot. E, onda sam ja počela da se ljtim na njega, pa smo se pomirili. Mlađi sin je skroz druga priča. On igra uz pjesmu i oduševi se kad je čuje”, kroz smjeh je ispričala pjevačica.

Emina je stalno na relaciji Turska – Srbija. U svemu tome, Mustafa joj je glavni savjetnik i podrška.

“Razmišljam na engleskom i turskom, pričam na srpskom. Komplikovano je. U svemu tome, jako mi je bitna porodična podrška. Sa suprugom se o svemu dogovaram. Bitno mi je to što Mustafa ne omalovažava moje odluke i planove, već me sasluša do kraja i, ako misli da je to u redu, onda preduzimamo sljedeće korake”, kaže pevačica.

kolektiv.me

Komentari

komentara