Magazin

Haos! – Poznatu ljepoticu muž zatekao u krevetu sa kolegom!

Napisao admin

Obožavaoce meksičke sportske voditeljke Vanese Hupenkoten (28), koja je plavim uvojcima i bujnim oblinama zaludjela muškarce na Mundijalu tokom prenosa meča Brazil – Meksiko, obradovaće vijest da je raspisala konkurs za novog emotivnog partnera.


Žena (Foto: Arhiva)

Atraktivna djevojka slobodnog duha, čiji su prilozi sa SP u fudbalu ispunjeni šalom, plesom i provokativnim pitanjima, riješena je da upravo u Brazilu nađe zamjenu bivšem mužu biznismenu Huanu Fernandesu (27) i zaboravi na skandalozni razvod.

Njihov trogodišnji brak raspao se početkom godine, kada je Huan zatekao Vanesu u krevetu sa kolegom Migelom Gurvicom. Na dojavu da ga supruga vara u jednom hotelu u Atlanti, Fernandes je otrčao na lice mjesta gdje je uhvatio preljubnike na gomili. Meksička javnost je odmah stavila Hupenkotenovu na stub srama, ali skandal je zaboravljen istog trenutka kada su svjetski mediji počeli da obasipaju komplimentima njihovu sunarodnicu. Sada za nju imaju samo riječi hvale.

– Razvod mi je ostao bolna tema, ali trudim se da ne razmišljam o tome. Život ide dalje. Nadam se da ću uskoro pronaći novog dečka. Muškarci, javite se – poručila je Vanesa Hupenkoten.

novosti.rs

Komentari

komentara