Magazin

SLAVILI POLOŽENE ISPITE – Srednjoškolci vodili ljubav pa pali sa 60 metara visine

Napisao admin

Završetak ispita dvoje je srednjoškolaca odlučilo proslaviti ni manje ni više već vođenjem ljubavi.


Anastasia Tutik (Foto: Facebook)

Devetnaestogodišnjaci Anastasia Tutik i njezin školski kolega odlučili su otići u njezin stan gdje su se našli u ljubavnom klinču na balkonu stana jedne luksuzne četvrti u Deptfordu na jugu Londona.

U jednom su trenutku izgubili ravnotežu i oboje pali s visine od 60 metara. Zbog ozbiljnih zadobivenih ozljeda, Oboje tinejdžera na mjestu je izgubilo svoj život, piše Daily Mail.

Roditelji ove nesretne djevojke inače žive u Rusiji, dok roditelji mladića, 18-godišnjeg Miguela pak žive u Meksiku. Dvoje tinedžera je pohađalo privatnu školu Bellerby.

‘Pokušavali su se seksati na balkonu. Mladić je podignuo djevojku i stavio ruke na ogradu te su se počeli ljuljati. Svi smo vidjeli da je ono što rade iznimno opasno’, rekao je Anastasijin susjed, Samson Oguntayo.

‘U jednom su trenutku sišli s balkona, no ubrzo su se vratili’, ispričao je Oguntayo.

‘Vidite ljude kako rade razne stvari na balkonima, nitko se nije nadao da će ovako završiti, a zadnje čemu sam se nadao je to da će pasti. Stajao sam tamo i vrisnuo’, dodao je.

Upravo je susjed bio taj koji je nazvao policiju i hitnu pomoć, no kada su stigli više ništa nisu ogli učiniti kako bi dvoje nesretnih tinejdžera spasili.

dnevnik.hr

Komentari

komentara