Magazin

Srbija – Nataša Bekvalac hitno operisana!

Napisao admin

Zbog mogućnosti da krivni sudovi na glasnim živcama popucaju, Nataša je podvrguta metodi uklanjanja polipa, da bi se sprečili problemi koji su mogli nastati njenom glasu.


Nataša Bekvalac (Foto: Kurir)

Pjevačica Nataša Bekvalac je nedavno operisala glasne žici u jednoj privatnoj klinici, jer su joj prije par mjeseci pronađeni benigni polipi na glasnim žicama, pa je pjevačica hitno podvrgunuta operaciji na beogradskoj klinici.

Zbog mogućnosti da krivni sudovi na glasnim živcama popucaju, Nataša je podvrguta metodi uklanjanja polipa, da bi se spriječili problemi koji su mogli nastati njenom glasu.

“Nataša je pod velikim pritiskom u posljednjih godinu dana. Privatni život joj je bio veoma buran, što se odrazilo na njeno zdravlje“, rekao je blizak pjevačicin prijatelj. “Uvijek je bila zdrava kao dren, zato ju je bolest poremetila. Po savjetu ljekara odmah je prihvatila operaciju. Sada se osjeća odlično i spremna je za nastupe“, dodao je isti prijatelj.

“Morala sam da operišem glasne žice, ali stvarno ne želim da pričam o tome“, rekla je Nataša koja nije htjela da komentariše puno o tome, a i što se ljubavi tiče bila je misteriozna. “Nikad nisam ništa krila. Ne umijem da sakrivam emocije. Mi smo samo prijatelji. Volim da prijatelje ugostim u svojoj kući jer se tamo osjećam najopuštenije. Čim se budem zaljubila, obavijestiću vas“, dodala je ona.

kurir

Komentari

komentara