Magazin

Astro prognoza za 30.4.- 4.5.2014. – Pomrčina Sunca svim znakovima donosi neočekivane prilike i nagle promjene

Napisao admin

Usputni razgovori nemaju smisla, možda je vrijeme da se upustimo samo u one koji nam donose rezultate. Vrijeme je povoljno za zarađivanje, a naše bi nam komunikativne sposobnosti mogle biti od koristi.


Horoskop (Foto: Cure.ba)

Ovaj ponedjeljak, 28. travnja, očekujemo pomrčinu Sunca u znaku Bika nakon čega započinje novi, šestomjesečni ciklus. Vrijeme je da uložimo sav svoj trud i napor jer bi nakon pola godine mogli vidjeti zapanjujuće rezultate. Nemojte gubiti vrijeme na razmatranje. Ako vam srce i um govore ‘da’, onda krenite u akciju.

Ovan

Pozdrav čudotvorci! U ponedjeljak, 28. travnja, započinje pomrčina Sunca u znaku Bika što će utjecati na vaš prosperitet u kući financija i sigurnosti. Pomrčine nam uvijek mogu donijeti neočekivane prilike. Ovnovima se smiješe brojne mogućnosti na financijskom području. To bi moglo značiti veliku povišicu, nove klijente, pokretanje novog posla, otkrivanje novih načina zarade i sl. Napokon biste mogli otkriti što želite od svog života te krenuti stazama koje će vas odvesti do cilja. Sve će se odvijati vrlo ubrzano.

Bik

Zanimljivi su dani pred vama, Bikovi. Pomrčina Sunca u vašem znaku koja započinje 28. travnja, u ponedjeljak, donosi vam brojne zanimljive događaje i postavlja ‘pozornicu’ za nadolazeće promjene. Ovakve nam pomrčine donose velike mogućnosti da promijenimo svoj život, osobito ako nam se ne sviđa smjer u kojem smo krenuli. No da bi se to dogodilo, dragi Bikovi, morate biti spremni i otvoreni za promjene i mogućnosti koje vam one donose. Budite strpljivi i sve će doći na svoje. Ako ste spremni riješiti se navika i ljudi koji vas sputavaju, mogli biste doživjeti neke fantastične spoznaje o sljedećoj fazi svog životnog puta.

Blizanci

Vaša užurbanost i navika da ste stalno u pokretu napokon bi mogli naići na znak ‘stop’, i to je vrlo dobro. U ponedjeljak, 28. travnja, pomrčina Sunca u znaku Bika i vašoj dvanaestoj kući razmišljanja vam pomaže da naučite kako se prepustiti tako da možete raširiti svoja krila i spremiti se za let. Na pomolu je ogromna transformacija, a najbolji način za ostvarivanje vaših snova trenutno nije akcija, već da naučite kako slušati vlastito srce i slijediti unutarnju mudrost. Uzmite si vremena da se smirite i sredite si misli. Malo meditacije i mira pomoći će vam da pronađete odgovore koje tražite.

Rak

Ne postoji riječ ‘ja’ u timu, ali kad je riječ o zabavi onda postoji riječ ‘vi’, Rakovi! U ponedjeljak, 28. travnja, očekuje nas pomrčina Sunca u znaku Bika što će utjecati na vašu jedanaestu kuću zajednice i društvenih djelatnosti. Ako ste se dosad sami mučili, položaj planeta napokon bi vam mogao donijeti čudesne suradnje i  privući potencijalne partnere za ‘tim iz snova’. Solarna pomrčina donosi brojne prilike i otvara mogućnosti za nove ljude u vašem životu. Prilike bi se mogle pojaviti kao grom iz vedra neba pa budite spremni. Ako još uvijek niste pronašli ‘svoje ljude’, proširite radijus pretraživanja i uključite se u različite vrste skupina i organizacija.

Lav

Jeste li spremni za ukrcavanje na vlak koji vas vodi prema poslovnom uspjehu? U ponedjeljak, 28. travnja, pomrčina Sunca u znaku Bika osnažit će vašu desetu kuću poslovnog uspjeha. Pomrčine nam uvijek donose brojne mogućnosti i neočekivane prilike, vama, dragi Lavovi, ova bi pomrčina mogla donijeti uspjeh na području karijere. Mogli biste se naći na vodećoj poziciji ili pak u nekoj javnoj ulozi. Ako imate poduzetničke ideje, sada je pravo vrijeme za njihovu realizaciju. Energija koju nam donosi ovaj ciklus potrajat će šest mjeseci pa budite strpljivi i ponizni.

Djevica

Pomrčina Sunca u znaku Bika i vašoj devetoj kući velikih avantura u ponedjeljak, 28. travnja, donosi vam snažne prilike i mogućnosti. Ako ste razmišljali o putovanju u toplije krajeve ili pak o preseljenju, ova bi pomrčina mogla biti samo ulaznica za vaše želje. Pomrčina nam donosi mnogo toga i otvara brojne prilike tako da očekujte neočekivano. Možete očekivati napredak, kako na profesionalnom području, tako i u privatnom životu. U najmanju ruku, ova je pomrčina poziv da proširite svoje vidike. U narednih biste šest mjeseci mogli napraviti nekoliko koraka prema ostvarenju svojih velikih snova.

 Vaga

U životu ništa nije sigurno, drage Vage, no možete biti uvjereni kako će, ovaj ponedjeljak, 28. travnja, solarna pomrčina u znaku Bika napraviti svoje u vašoj osmoj kući zavođenja, intimnosti i zajedničkih resursa. Zbog pomrčine koja nam donosi neočekivane prilike morate biti na oprezu. Na svim vam je razinama potrebno više povezanosti i predanosti da biste se osjećali sigurnije. Stvari se mogu promijeniti na bolje ili na gore, u trenutku i bez upozorenja. Budite spremni na svašta. Prestanite se ponašati ravnodušno, ako vam je stvarno stalo.

Škorpion

Mudrost vašeg srca je uključena i ovaj će tjedan doživjeti  svoj maksimum. U ponedjeljak, 28. travnja, pomrčina Sunca u znaku Bika utjecat će na vašu sedmu kuću partnerstva. Ovakve nam pomrčine često donose neočekivane prilike pa odbacite svoj čelični štit i dopustite sebi da se malo zainteresirate za ono što vam drugi imaju za reći. Uzmite si vremena. Ako samo pokažete interes, to ne znači da ste se i doživotno obvezali. No s druge strane, mogli biste se ugodno iznenaditi. Ako ste single, vaša bi se polovica mogla pojaviti kao ‘grom iz vedra neba’.

Strijelac

Pripremite se Strijelčevi, u ponedjeljak, 28. travnja započinje pomrčina Sunca u znaku Bika što će utjecati na vašu šestu kuću rada i usluga. Jeste li spremni za sljedeću fazu u svojoj karijeri? Iako ovaj ekspanzivni događaj ima svoju težinu, vrlo vjerojatno vam donosi i veću plaću. Ipak, sve to ima svoje mane i prednosti. Poslovni bi vam razvoj mogao donijeti i veću odgovornost te više sati rada. Vaš bi se pustolovni znak radije igrao nego radio, no imajte na umu da je ovo velika prilika da ostavite svoj trag u svijetu. Nemojte je propustiti.

Jarac

Uz vašu legendarnu skromnost, uglavnom ste zadovoljni iako se mučite iza kulisa. Sve dok ste adekvatno plaćeni za svoj trud vama je dobro. Ipak, postoje trenuci kada žudite za malo više priznanja za svoj trud. U ponedjeljak, 28. travnja očekuje nas pomrčina Sunca u znaku Bika što će utjecati na vašu petu kuću slave. Budite oprezni što želite. Ovaj događaj, čiji će utjecaj potrajati šest mjeseci, mogao bi vas gurnuti u prvi plan. Jeste li spremni pojaviti se na pozornici? Pomrčina vas uvodi u novu fazu i donosi vam ohrabrenje da pokažete i aktualizirate svoje potencijale.

Vodenjak

Uvijek ste voljeli sklapati usputna prijateljstva sa strancima koje ste tek upoznali, što se nikad nije pretjerano sviđalo vašim istinskim prijateljima. Ovaj ponedjeljak, 28. travnja, pomrčina Sunca u znaku Bika osvjetljava vašu četvrtu kuću doma i obitelji, što će potresti dosadašnji ‘status-quo’. Vrijeme je da izgladite nesuglasice ili riješite prešućene stvari s bliskim prijateljima, rođacima ili partnerom. Iako nisu uvijek ljubazni, oni su ti koji su oduvijek bili tu za vas, i uvijek će biti, bez obzira na sve. Ova bi pomrčina mogla potaknuti neke velike promjene, budite spremni.

Ribe

Izađite na vidjelo, gdjegod se nalazili! U ponedjeljak, 28, travnja, pomrčina Sunca u znaku Bika djelovat će na vašu kuću prijateljstva i zagrijati odnose koje ste držali na distanci. Iako više volite svoju uži unutarnji krug, ova bi vam pomrčina mogla donijeti ljubav i empatiju prema grupama koje ste dosad izbjegavali. Pomrčine nam uvijek donose brojne prilike, a što se vas tiče, ovo bi vam mogla biti mogućnost da ispunite svoje socijalne afinitete. Napokon biste se mogli osjećati kao da se uklapate. Nemojte biti sramežljivi, svi se ponekad osjećamo pomalo nesigurno.

she.hr

Komentari

komentara