Magazin Video

Želi da joj kćerka ide dobrim putem – Majka bičuje kćerku zbog golišavih slika na Fejsbuku! (VIDEO)

Napisao admin

Helen Bartlet, koja sa svojih četvoro djece živi u Trinidadu i Tobagu, brutalno je istukla svoju kćerku (12) jer je postavila svoje sek*i fotke na Fejsbuk.


(Foto: Youtube)

Helen je za lokalnu radio stanicu izjavila da je spremna i da ide u zatvor, ali da joj je bitno da njena kćerka ide dobrim putem. Nju je suprug ostavio sa tri kćerke i jednim sinom i od tada imaju težak život. Ona je napomenula i da će se uvijek držati svog načina vaspitavanja.

Druge dvije Helenine kćerke podržavaju mamin postupak i kažu da ona želi da ih zaštiti od trudnoće ili nečeg goreg.

Bartletova je navela da je djevojčica nepodnošljiva od kada ih je napustio otac policajac.

Helen je brutalno prebila kćerku kada je na njenom Fejsbuku pročitala prepiske sa dječakom koji takođe ima 12 godina koji ju je ubjeđivao da ima se*s sa njim. Tada je i otkrila da mu je djevojčica poslala svoje sek*i fotke u donjem vešu, piše Daily Mail.

Samohrana majka je objasnila da je njena kćerka lijepa i inteligentna, ali da nije samouvjerena i da je osjetljiva na pritisak vršnjaka.

Najveći strah ove majke je da njena djevojčica ne ostane u drugom stanju ili da bude pronađena mrtva na ulici.

– Ostajem čvrsto pri svojoj odluci. Ići ću u zatvor za ovo, znam da ljudi govore da nadležni treba da me kazne za nasilje u porodici – rekla je Bartletova.

Kažnjena djevojčica je rekla:“Veoma mi je žao što sam osramotila tebe i porodicu. Znam da me puno voliš i ja volim tebe, takođe“. Ona je čak i pozvala svoje vršnjake da pogledaju video u kojem je majka prebija kako bi iz toga izvukli pouku.

– Ti si specijalan dio božije slagalice i ne dozvoli da ti se desi ono što i meni – zaključila je djevojčica.

Ministar polne i dječije ravnopravnosti iz Tobaga je nakon ovog slučaja pozvao roditelje da ne koriste fizičku silu u vaspitavanju djece.

telegraf.rs

Komentari

komentara