Magazin

Ceca bijesna – Evo kako će biti kažnjen Cecin sin!

Napisao admin

Protiv Veljka Ražnatovića (17), sina Svetlane i Željka Ražnatovića, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je nadležnom tužilaštvu za maloljetnike u četvrtak zvanično podnijelo krivičnu prijavu.


Veljko Ražnatović (Foto: Ekskluziva)

Na teret mu se stavlja nasilničko ponašanje, za šta je po zakonu zaprećena kazna do tri godine zatvora.

Međutim, slovo zakona kaže i da, kad su u pitanju maloljetnici, koji nisu ranije osuđivani, zbog učinjenog djela može im pred sudom biti izrečena pojačana mjera nadzora od strane roditelja ili staratelja. U ovom slučaju, konkretno, Veljkov staratelj je majka Svetlana.

Incident zbog kojeg bi se Cecin sin mogao naći pred sudom, dogodio se u srijedu, ispred porodične kuće Ražnatovića u Ulici Ljutice Bogdana. Tom prilikom, Veljko je, navodno, poslije verbalnog sukoba i vrijeđanja, nasrnuo na Mihaila J. (17) koji se sa drugovima zatekao na obližnjem autobuskom stajalištu. Najprije mu je, kako je Mihailo J. ispričao u policiji, Veljko udario nekoliko šamara. Kad je dječak počeo da se brani, mlađi Ražnatović ga je odgurnuo, a onda je došlo još nekoliko momaka iz obezbjeđenja, koji su počeli da ga šutiraju uz obrazloženje: „Znaš li ti koga biješ?“

Sa druge strane, Veljko Ražnatović se u policiji branio time da je bio žrtva nasilja. Priznao je da je došlo do incidenta, ali je istakao da je kobne večeri najprije bio vrijeđan i psovan od Mihaila J. i njegovih drugara, zbog čega su se verbalno sukobili, a zatim i gurali međusobno. Veljko u potpunosti negira da je bilo koga udario, a kamoli povrijedio, te kaže da se „samo branio“.

POZIV SVIM UČESNICIMA INCIDENTA

Zbog tuče u Ljutice Bogdana, nadležno tužilaštvo za maloljetnike bi ovih dana trebalo da pozove Veljka na saslušanje, kao i sve aktere ovog nemilog događaja. Poziv će biti upućen i mladićima koji su se kobne večeri nalazili u društvu Mihaila J., zatim Veljkovoj djevojci, momcima iz Ražnatovićevog obezbjeđenja, kao i ljudima sa obližnjeg parkinga, koji su razdvojili maloljetnike.

novosti.rs

Komentari

komentara