Magazin

CECA IZGUBILA ŽIVCE – Evo šta je uradila Veljku odmah nakon incidenta!

Napisao admin

Nisam nikog šamarao i tukao, već su napadači vrijeđali i kamenjem gađali mene i moju djevojku Mašu.


Veljko Ražnatović (Foto: Ekskluziva)

Jedan kamen pogodio me u ruku, a drugi je pao pored moje djevojke. Kada sam ih pitao u čemu je problem, desetorica mladića su skočila na mene“, izjavio je jučer na saslušanju u policiji Veljko Ražnatović (17), sin pjevačice Svetlane Cece Ražnatović (40), povodom tvrdnje Mihaila Jovanovića (17) da ga je folkerkin sin sa dvojicom tjelohranitelja pretukao preksinoć u ulici Ljutice Bogdana u Beograda.

– Veljko Ražnatović je izjavio da ga je preksinoć, oko 22.15, ispred njegove kuće provocirala i gađala kamenjem grupa mladića, dok je stajao sa svojom djevojkom Mašom Terzić. Rekao je da te mladiće ne poznaje i da ranije nisu dolazili u sukobe, a da su ga oni bez povoda vrijeđali i govorili mu pogrdne riječi: „Vidi ovog Cecinog, onu pi*ku!“ i druge psovke. Ispričao je da su ga ispred kuće najprije provocirala dvojica mladića, koji su otišli u obližnju Maglajsku ulicu, ali da su se nakon 10 minuta vratili sa još nekoliko prijatelja i dvije devojke i stali preko puta kuće na autobusko stajalište. On je rekao da je napadačima naišao autobus, ali da oni nisu htjeli da uđu u njega, već da su nastavili sa provokacijama i da kamenjem gađaju njega i djevojku – kaže naš izvor blizak istrazi, i navodi da je Cecin sin ispričao da je tada odlučio da sam ode kod destorice napadača.
 – Rekao je da je sišao kod njih i pitao ih: „Dobro, momci, u čemu je problem?!“, ali da ga je jedan s leđa uhvatio za duks i da su svi skočili na njega. Tada je, kako navodi, došlo do odgurivanja, ali da su onda sa parkinga dotrčala dvojica radnika obezbjeđenja i izvukla ga – navodi naš sagovornik, i dodaje da su radnici parkinga negirali da su bilo koga tukli.
 
Veljkov advokat Miša Petrovski predložio je jučer u policiji i Veljkovu djevojku Mašu za svjedoka i istakao da protiv njegovog klijenta nije podnijeta prijava, već da je dao izjavu povodom prikupljana obavještenja o incidentu, a da će tužilac odlučiti šta će biti sa akterima događaja. „Alo!“ ipak saznaje da će protiv Veljka Ražnatovića biti podnijeta krivična prijava za nasilničko ponašanje, ali da će tužilaštvo krivične prijave podneti i protiv svih ostalih aktera tuče u utorak uveče u ulici Ljutice Bogdana br 1. u Beogradu!

Inače, sin Svetlane Ražnatović jučer je oko dva sata saslušavan u policijskoj stanici Savski vijenac. Pored Ražnatovića, tužilac je ispitao još četiri maloljetnika, među kojima i Mihaila Jovanovića (17), koji je policiji prijavio da ga je Arkanov sin pretukao, ali i privatno obezbjeđenje poznate pjevačice, pošto se incident dogodio ispred njene kuće.

– Pošto su učesnici ovog incidenta maloljetna lica, tužilac je izričito zabranio da se iznose detalji sa saslušanja. Ražnatović je u policiju došao bez staratelja, a kako se radi o licu koje još nije punoljetno, tužilac je na kraju odlučio da on bude saslušan u prisustvu advokata. Protiv Ražnatovića tužilaštvo će podnijeti krivičnu prijava za nasilničko ponašanje, a ništa bolje neće proći ni ostali. Protiv svih učesnika biće podnijete krivične prijave – priča za „Alo!“ izvor blizak istrazi.
 
Pobjegao na sporedni izlaz
 
Veljko Ražnatović je jučer bez majke u pratnji advokata Miše Petrovskog i pripadnika obezbjeđenja došao u Policijsku stanicu Savski vijenac u Beogradu. Njegovo saslušanje je započelo u 11 i trajalo je dva sata.
 
Nakon završenog saslušanja, jedan od pripadnika njegovog obezbjeđenja sjeo je u parkirani džip i sa vozačem je otišao do sporednog izlaza, na koji je policija omogućila Veljku da izađe, kako bi izbjegao brojne novinare i fotoreportere koji su ga čekali ispred glavnog ulaza policijske stanice Savski vijenac.
 
Pretučeni dečak: Veljko nam  je dobacivao s prozora
 
Tuču u Ljutice Bogdana preksinoć je policiji prijavio Mihailo Jovanović, kada je oko 23 primljen u Urgentni centar. Kako saznajemo, on je policajcima rekao da je Veljko njega provocirao prvi, a potom ga tukao sa obezbjeđenjem.
 
– Kad smo moj drug i ja prošli pored Cecine kuće, Veljko nam je sa prozora vikao: „Pi.ke, šta je? Šta gledaš, s.so jedna?“ Potom je izašao iz kuće, došao na stanicu na kojoj smo čekali autobus i lupio mi dva šamara. Pokušao sam da se odbranim, ali je dotrčalo još nekoliko njih, vjerovatno obezbjeđenje. Šutirali su me i udarali nekom šipkom – ispričao je svoju verziju Jovanović.
 
Ceca očitala bukvicu Veljku!
 
Kako „Alo!“ saznaje iz izvora bliskog Ražnatovićima, Ceca je odmah nakon incidenta očitala bukvicu svom maloljetnom sinu. Naime, ona je sinu najveća podrška i u dobrim i u lošim situacijama, ali joj je krivo što Veljko nasijeda na provokacije njegovih vršnjaka i upušta se u sukobe.
 
– Ona se trudi svih ovih godina da Anastasija i Veljko izrastu u pametne, kulturne i dobre ljude, tako da joj je krivo kada Veljko zapadne u neku nevolju. Sada se iznervirala jer Veljko nije prećutao momcima sa kojima je došao u sukob, već je odgovorio na prozivke – priča naš sagovornik koji je blizak sinu folk zvijezde.

alo.rs

Komentari

komentara