Magazin

Ovaj komentar je Seka Aleksić IZBRISALA – Pohvalila se poklonom od muža, uslijedio je niz komentara, ovaj je uklonila! (FOTO)

Napisao admin

Folk zvijezda Seka Aleksić je jučer proslavila svoj rođendan. Iako cijelo vrijeme potencira kako joj materijalne stvari ništa ne znače, popularna folkerka nije ostala imuna na poklon od supruga Veljka.


Seka Aleksić (Foto: Facebook)

Tačno u ponoć ju je izenadio automobilom, kojeg žuta štampa u Srbiji procjenjuje na oko 100.000 eura, a s obzirom da nije riječ o sitnici, Seka se time pohvalila i na svom fejsbuk profilu, gdje je prati 660.000 fanova.

Pet minuta nakon što je fotografija osvanula, jedan komentar se istakao i svrstan je u najpopularnije

Ipak, i među njima se nalaze hejteri, što je sasvim normalno kada su u pitanju javne ličnosti. Da li je ovaj komentar nastao od hejtera, pjevačicinog fana ne znamo, no ono što je sigurno jeste da je zasmetao Seki, pa je uklonjen.

Naime, pet minuta nakon što je fotografija “osvanula”, istakao se komentar: “To mu ti dala pare da ti kupi”. On je prikupio desetine lajkova, te se automatski svrstao među najpopularnije. Također, neki su smatrali kako je neukosno hvaliti se ovakvim stvarima, a Seka je po svemu sudeći našla načina kako dušebrižnicima i zlim jezicima stati u kraj – tako što je izbrisala ove komentare.

Stoga, ovaj komentar pored fotografije više ne postoji, što znači da je Seki jako zasmetao, pa sada tu stoje samo riječi podrške. Dakle, ubuduće pazite šta ćete napisati nekoj javnoj ličnosti, jer očito i one znaju baciti pogled na stotine komentara koji pristižu.

 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara