Magazin

Da li ste očekivali ovakav kraj? – Pismo ostavljenog muškarca će vas raznježiti! Sve dok ne pročitate posljednju rečenicu!

Napisao admin

Muškarc je napisao koliko mu je žena, koja ga je napustila, zapravo značila. Kako je shvatio šta znači živjeti bez nje… Ili nije baš sve tako.


Suza (Foto: Ilustracija)

Početak oglasa, sve do zadnje rečenice, asocira na slomljeno srce muškarca koji objašnjava koliko mu je žena, koja ga je napustila, zapravo značila. Kako je shvatio šta znači živjeti bez nje i koliko mu je život bolniji od kada je nema.

Ali u u toj zadnjoj rečenici događa se totalni preokret.

Prenosimo vam oglasu cjelini

“Sju, od kada si me ostavila, moje srce pati. Kuća je puno mračnija od kad te nema, mračnija nego ikad. Nema nikog da razgovara sa mnom tokom obroka. Onog toplog sjaja koji bi me pozdravljao svaki put kada bi ušao u kuću više nema. Nikad nisam pomišljao da bi život mogao biti ovako prazan. Sad kad znaš koliko me boli taj gubitak, molim te da prekineš moju patnju i vratiš mi televizor. Rik”.

Svakako se radi o prekidu jedne velike ljubavi, ali ne između muškarca i žene, već muškarca i njegovog najboljeg prijatelja – televizora.

kurir

Komentari

komentara