Magazin

Nakon godina skrivanja u medijima – Dado Polumenta objavio sliku: Znate li ko je sa njim na fotografiji?! (FOTO)

Napisao admin

Ako nešto znate o karijeri popularnog pjevača Dade Polumente vjerovatno vam je poznata pjesma ”Anamarija”. No, sve to ima i jednu priču iza sebe… Ne znamo je li prva ljubav, ali sudeći po ovoj fotografiji koju smo pronašli na fan stranici popularnog Dade Polumente na kojoj je sa sinom Dorijanom, ljubav je koju će ovaj pjevač pamtiti.


Dado Polumenta (Foto: Doznajemo)

Dado Polumenta upravo je zablistao na sceni u pratnji Anamarije kojoj je pjesmu i posvetio. Nedugo zatim brojni mediji u regionu pisali su o ljubavi pjevača i Anamarije nakon čega su pjevač i manekenka sve priznali i objavili da su u vezi.

Pratila ga je na sceni uz ovu pjesmu, pojavila se i u spotu i važili su za skladan par koji je mamio uzdahe fanova ali i privlačio pažnju medija koji su neprestano pisali o njima. Mnogi su mislili da je riječ o marketinškom triku no nedugo zatim sve su bacili u sjenu kada je Anamarija pjevaču rodila sina kome su dali ime Dorijan (na fotografiji sa Dadom)

No, veza je jednog dana i pukla. Anamariju smo poslije gledali u Velikom bratu nakon čega se u javnosti o njoj nije mnogo pisalo. Nije se niti Dado mnogo obraćao medijima po pitanju njihove veze niti davao izjave o svemu tome, a nismo ga viđali ni sa sinom na fotografijama.

Ova fotografija je u tom smislu izuzetak i možemo primijetiti, da Dorijan mnogo liči na svog oca…

doznajemo.com

Komentari

komentara