Magazin

STRAŠNO – Pretučeni dječak ispričao šta mu je Cecin sin uradio!

Napisao admin

Veljko Ražnatović (17), sin Svetlane i Željka Ražnatovića Arkana, nalazi se na saslušanju u policijskoj stanici Savski vijenac zbog navodnog premlaćivanja maloljetnog Mihaila Jovanović (17) u Ulici Ljutice Bogdana 1.


Veljko Ražnatović (Foto: Ekskluziva)

Njegovo saslušanje je započelo u 11 časova, a na salušanje Veljko Ražnatović je stigao sam u pratnji obezbjeđenja, a u zgradi policije su se pojavili i drugi učesnici sukoba. On bi trebao da odgovori policajcima šta se dogodilo u utorak uveče ispred njegove kuće i da li je učestvovao u premlaćivanju Jovanovića.

Pretučeni Mihailo Jovanović u zgradi policije na Savskom Vijencu pojavio se u 10 sati i on je policajcima ispričao kako je došlo do premlaćivanja.

Podsjetimo maloljetni Mihailo Jovanović (17) primljen je sinoć oko 23 sata u Urgentni centar sa tvrdnjom da ga je u Ulici Ljutice Bogdana 1 pretukao Veljko Ražnatović (17), sin Svetlane i Željka Ražnatovića Arkana.

– Bio sam s drugom na Dedinju, krenuli smo u grad. Kad smo prvi put prošli pored Cecine kuće, čuli smo Veljka kako viče: „Pi*ke, šta je, pi*kice“. Pogledao sam ka njegovom prozoru. Prošli smo i kad smo se vratili na stanicu, koja je ispred njihove kuće, Veljko je vikao gledajući u mene: „Šta gledaš, pi*kice, s*so jedna“. Potom je došao na stanicu i udario mi dva šamara. Krenuo sam da se branim i onda je došlo još nekoliko njih, vjerujem da su iz obezbjeđenja, počeli su da me šutiraju uz obrazloženje: „Znaš li ti koga biješ“, gurnuli su me na frižider i nekom motkom su me udarali, najviše po glavi. Tukli su me i ostavili me da ležim na pločniku jer nisam mogao da se pomjerim – rekao je dječak.

Prema njegovim riječima, u tuči je povrede zadobio i jedan njegov drug, ali ne zna šta se poslije s njim dogodilo, a dvojica drugara otišla su da traže pomoć u obližnjem kafiću.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara