Magazin

Sedmični horoskop – Koga očekuje nova ljubav, a koga zdravstveni problemi

Napisao admin

Što vam donosi tjedan pred vama pročitajte u horoskopu kojeg donosi Zadovoljna.hr


Horoskop (Foto: Cure.ba)

Ovan
21.03. – 20.04.
Nećete moći realno sagledati činjenice u vezi suradnje s osobama koje su vam bitne za ostvarivanje važnih ciljeva. Izbjegavajte nepoštene radnje u ostvarivanju svojih ambicija jer je lako moguće da doživite neželjena iznenađenja koja bi mogla osujetiti vaš plan.

Unutarnji mir pokušajte vratiti boravkom u prirodi ili opuštajućim kozmetičkim tretmanom.

LJUBAV: Nećete biti sasvim iskreni prema partneru i pravit ćete se da je sve u redu dok ćete u sebi osjećati nezadovoljstvo. Možda ćete se pitati jeste li zapostavili njegove potrebe, a previše mislili samo na svoje. Potrudite se biti obzirniji.
       
Bik
21.4. – 21.5.

Budite pažljivi ako se bavite područjem uvoza-izvoza i ako na bilo koji način surađujete s inozemstvom. Na tom polju bi moglo doći do prevara. Neke neprecizno definirane stvari mogle bi izazivati konfuziju u vašim odnosima s poslovnim partnerima.

Pojačan apetit može nepovoljno utjecati na vašu liniju. Imajte mjeru i izbjegavajte slatkiše.

LJUBAV: Napokon ćete početi primjećivati koliko se vaš partner trudi oko vas i znat ćete mu uzvratiti istom mjerom. Pravo je vrijeme za posebno romantične trenutke pa iskoristite to jer ćete neizmjerno uživati.
       
Blizanci
22.5. – 21.6

Čemu god da se okrenete i posvetite imat ćete bolje rezultate od očekivanih. Ovo je vrijeme vaših trajnih ostvarenja koja će stabilizirati vašu kvalitetu života, ali i poslovnih aktivnosti. Povoljan je period i za poslovna putovanja ili za dobivanje posla u inozemstvu.

Puni ste energije i života pa udahnite malo te živosti i drugima!

LJUBAV: Spremni ste za neki novi početak. I sama situacija vam ide na ruku i donosi veće mogućnosti ostvarenja na ovom polju života. Ono što je sigurno jest to da ćete vi biti izabrani i da će ta osoba pokrenuti čitavu stvar.
       
Rak

22.06. – 22.7.

Netko od vaših kolega mogao bi se postaviti nepošteno prema vama, posebno u financijskim odnosima. Zbog toga bi bilo najbolje da ako je ikako moguće izbjegavate timski rad. Bilo kakve primjedbe ne prihvaćajte osobno, ipak ste vi tu zbog svoje egzistencije.

Osjetljivi su vam zglobovi pa pazite da ne uganete nogu.

LJUBAV: U prvoj polovici tjedna bit ćete skloni porječkati se s partnerom zbog sitnice. Uzrok tome su neraščišćene stvari iz prošlosti. Bit će vam teško naći zajednički jezik, kao i da se pridržavate dogovora. Potrudite se biti razumni kako bi izbjegli možda nepotrebnu svađu.
   
Lav

23.7. – 22.8
 
U jednom trenutku donijet ćete važnu odluku da bi je već slijedeći promijenili. Još niste sigurni da li da poduzmete korake koje ste dugo planirali. Neodlučnost će vam opet zagorčavati život. Nečega ćete se morati odreći, ako želite bolji tijek događanja na putu k ciljevima.

Bit ćete skloni hipohondriji pa ćete stalno osluškivati svoj organizam. No, nema mjesta za brigu.

LJUBAV: Naslutit ćete koji je najbolji način da priđete osobi koja vam se sviđa i da privučete njenu pažnju. Skloni ste iluzijama u ljubavi pa bi vam se moglo dogoditi da se zaljubite u osobu koja nije onakva kakvom je zamišljate.
    
Djevica

23.8. – 22.9.
 
Odgovorna ste i savjesna osoba i te vaše kvalitete sada dolaze do izražaja i donose dobre rezultate. Imali ste posla preko glave i niste sebi dozvolili ni najmanji predah. Pohvale i priznanja vam gode i daju energiju da i dalje nastavite istim tempom.

Probleme možete imati s nogama od koljena pa naniže. Obratite pažnju je li riječ o neudobnoj obući ili lošoj cirkulaciji.

LJUBAV: Moguć je susret s osobom koja odgovara vašoj shemi idealnog partnera, a uz malo truda i šarma, eto i nove veze! Ako imate partnera, uživat ćete u skladnim zajedničkim trenucima. Može vas omesti jedino preveliko sanjarenje pa će vas realnost izbacivati iz takta i činiti depresivnima.
   
Vaga

23.9. – 22.10.

Još uvijek vas prati sreća, bez obzira jeste li zaposleni ili ne. Ne zanemarujte ove dobre utjecaje jer vam mogu donijeti stabilnost. Imat ćete neke nove interese, a u tome će vam velika podrška biti jedna ženska osoba. Nove aktivnosti donijet će vam poboljšanje financijske situacije.

Koža vam je osjetljivija nego inače pa budite posebno pažljivi kako je njegujete.

LJUBAV: Nalazit ćete više vremena za intimne trenutke s voljenom osobom, što će vaš emotivni odnos činiti skladnijim. Rješavat ćete i neka obiteljska pitanja. U drugoj polovici tjedna vaša urođena sklonost sumnjičavosti i ljubomori doći će do pojačanog izražaja.
       
Škorpion

23.10. – 21.11

Još vas drže neka neugodna sjećanja koja bude nezadovoljstvo i odbojnost prema poslovnom okruženju. Jasnije ćete sagledati sve ono što vam se događalo i bit će vam u potpunosti jasno kakav stav zauzeti i kojim putem krenuti. Samo rješenje će vas podići i povratiti želju za dokazivanjima.

Moguće su prolazne poteškoće vezane za cirkulaciju. Pokušajte se što više kretati.

LJUBAV: Osjećat ćete pojačanu potrebu za romantičnim zajedničkim trenucima. S partnerom ćete voditi ugodne razgovore o vašim snovima i željama na ljubavnom planu i bit ćete spremni da jedno drugome ispunite te želje.
       
Strijelac

22.11. – 21.12.

Ako ste planirali neki posao koji biste obavljali od kuće ovo je period u kojem biste to mogli ostvariti. Ako radite za nekoga, očekujte kritike koje će kod vas probuditi želju da budete uporni i strpljivo, kao po običaju, dokažete svoje sposobnosti. Ne pokušavajte mijenjati ono što ne možete promijeniti.

Izaberite sport koji vam najviše odgovara i bavite se njime barem jednom tjedno.

LJUBAV: Zbližit ćete se s osobom koja može u vaš život donijeti veću stabilnost. To može biti osoba s kojom na bilo koji način surađujte ili netko tko je u skorijoj prošlosti doselio u vaše susjedstvo. Nudi vam se mogućnost lijepog početka, a na vama je da se potrudite.
       
Jarac

22.12. – 20.1.

Nečiji prijedlozi su vas pokolebali i izazvali nesigurnost. Nastavite na svoj način, pun optimizma i s konstantnim komunikacijama i ubrzo ćete opet biti svoji. Spremite se za neki oblik borbe i natjecanja iz čega ćete vi vrlo vjerojatno izaći kao pobjednik.

Muči vas nesanica pa izbjegavajte kofein i tešku hranu u večernjim satima.

LJUBAV: Bit ćete pomalo tužni i razočarani jer će vam se činiti da u nekim stvarima u odnosu s voljenom osobom previše griješite. Ako iskreno porazgovarate s partnerom, shvatit ćete da je dovoljna obična sitnica i samo malo međusobne pažnje da budete zadovoljniji.
       
Vodenjak

21.1. – 18.2.

Bit ćete mnogo bolje raspoloženi nego prethodnog tjedna jer će vam se ukazati prilika da se nekom revanširate, bilo za uslugu ili za neuspjeh. Dobit ćete moralnu satisfakciju, a ukoliko primite i neku veću svotu novaca uložite ga u dionice.

Hiperaktivni ste pa višak energije ispucajte na neku sportsku aktivnost.

LJUBAV: Ako ste mladi i slobodni, a sviđa vam se ambiciozna osoba koja pravi planove u vezi s inozemstvom, okušajte sreću koja je na vašoj strani. S tom vas osobom možda čeka lijepa budućnost. Ukoliko ste u vezi ili braku, partner će vas zamarati crnim prognozama što se tiče vaše financijske situacije.
     
Ribe

19.2. – 20.3.

Iako vam to nije u prirodi, vaš optimizam i velika sposobnost da u svemu nađete neku pozitivnu stranu donijet će vam sklad na radnom mjestu. Sada sve ovisi o tome kolike su vaše želje i što planirate. Kontakt s uspješnim osobama dovest će vas u centar pažnje i na neki način izdići iznad očekivanog.

Mučit će vas problemi s dišnim putovima uzrokovani prehladom.

LJUBAV: Pripremite se na udvaranje sa svih strana! Ovo je vrijeme za upoznavanje značajnog partnera u vašem životu. Jedino vam se ne preporučuje ulazak u vezu s osobom koja je znatno starija od vas ili je izrazito nekonvencionalna.

zadovoljna.hr

Komentari

komentara