Magazin

UMIRE ZBOG SOLARIJA – Nekad poznata manekenka ima još par sedmica života: "Moja kći zna da joj mama ide u raj"

Napisao admin

Debi Gibson, nekadašnja britanska manekenka koja ima 42 godine, sa 14 godina je počela ići na tretmane za tamnjenje kože. Iako su uz aparat išle i zaštitne naočale, Debi ih nikad nije koristila jer bi joj ostajale crte i vidjela bi se razlika u tenu što zbog svog posla i čestih fotografiranja nije htjela pa naočale nikad nije koristila.


Solarij (Foto: Ilustracija)

Nažalost, Debi je danas suočena s kobnim posljedicama. Zbog toga je oboljela od rijetkog raka očiju, liječnici su joj izvadili jedno oko, a na drugo je slijepa. I ne samo to, Debi je preostalo još samo nekoliko tjedana života jer se rak proširio po cijelom tijelu.

Majka malene djevojčice stoga je otvoreno progovorila o svemu te apelira na zabranu korištenja solarija u salonima za ljepotu.

‘Kad umrem, moja djevojčica će ostati bez mame. Ona ne razumije sve, zna samo da će mamica otići u raj uskoro jer ima groznu bolest koja se zove rak i koja će je ubiti’, rekla je Debi za britanske medije.

Debi je svoju karijeru počela kao tinejdžerica te je snimila brojne naslovnice časopisa. Osim toga, pojavila se i u popularnoj sapunici ‘East Enders’.

jutarnji.hr

Komentari

komentara