Magazin

Procurila informacija – Darko Lazić vara trudnu Anu Sević sa Andreanom Čekić?!

Napisao admin

Folk pjevačica Andreana Čekić poznata je po tome da je izrazito društvena osoba i da je izrazito vezana za svoje prijatelje. Ona se uglavnom druži sa svojim kolegama, a ta prijateljstva datiraju još iz vremena kada su se takmičili na „Zvezdama Granda“.


Pjevači (Foto: Kurir)

Andreana ne krije da joj je jedan od najboljih prijatelja Darko Lazić, sa kojim često i izlazi. Upravo to je i pokrenulo priču da su njih dvoje u tajnoj vezi i da Darko sa Andreanom vara svoju trudnu vjerenicu Anu Sević.

Nedavno je Andreana na svom profilu na društvenoj mreži Facebook svima stavila do znanja da je uspjela da raskrinka ko joj „radi o glavi“ i podmeće razne priče, kao i da se neće dobro provesti. Kako stvari stojem priču je „pustio“ upravo neko od njihovih kolega.

Po pomenutoj priči Andreana i Darko su već određeno vrijeme zajedno i viđaju se kad god im se za to pruži prilika, što je Čekićevu veoma razbjesnilo i iznerviralo.
Budući da nijedna tajna ne može da ostane sakrivena, očigledno je da je Andreana uspjela da razriješi ovu situaciju i nesporazum, o čemu svjedoči i njen poslednji status na Facebook-u u kojem je pomenula da putuje u Pariz i da šalje poljupce upravo Ani.

expressmag.ba

Komentari

komentara