Magazin

Kada će vam se desiti nešto važno? – Važni mjeseci horoskopskih znakova u 2015. godini

Napisao admin

Da li vas zanima u kojem mjesecu će vam se desiti neki preokret bez obzira šta je u pitanju? Ako je vaš odgovor da, nastavite čitati članak.


Horoskop (Foto: Cure.ba)

Ovan – sreća će vas najviše dotaći u augustu. Sve što počnete da radite ići će vam od ruke. Iako je to vrijeme godišnjih odmora, vi ćete ipak biti uspješni na poslu, gdje će vas sa povratka sa godišnjeg dočekati lijepe vijesti. Vaš sretni dan je 23. august.

Bik – u maju ćete otkriti tajne koje će vam pomoći da saznate šta se dogodilo u bliskoj prošlosti između vas i jedne osobe, te ćete biti spremni da krenete dalje i zaboravite na ono šta je bilo.

Blizanci – u julu ćete sprovesti u djelo neke veoma važne odluke. Ulazite u novo još produktivnije poslovno-finansijsko razdoblje, a na pomolu je i nova ljubav, moguća sudbinska.

Rak – august će biti sav u znaku sprovođenja odluka. Snagu i odvažnost imat ćete i od pojedinaca. Tražit ćete nove poslove, saradnike ili područja u kojma se možete ostvariti. Nekom ćete dati priliku kada je ljubav u pitanju.

Lav – septembar je mjesec u kojem ćete osjetiti žar uspjeha. Planove o novim investicijama realizovat ćete sa uspjehom i iznad očekivanog. Može vam se desiti da potpišete i veoma važan ugovor. Ako ste zauzeti uživat ćete u ljubavnoj sreći, a slobodni će osvajati u velikom stilu.

Djevica – vi ste vjerovatno već u januaru proslavili neke rezultate dugotrajnih ulaganja, a nije isključen ni neki sretni dobitak. Pored sjajnih poslovnih upjeha, uživat ćete i u ljubavi, jer su moguće zaruke, nova ljubav ili prinova u porodici.

Vaga – april će biti osjetljiv, naporan, neizvjestan i buran mjesec. Tada ćete donijeti neke dugoročne odluke, možda pod velikim pritiskom, a najteže će vam biti jer dugo nećete znati da li ste donijeli ispravnu odluku. Vjerujte svojim procjenama i slijedite svoj instinkt.

Škorpion – august će vam donijeti oslobađanje od dugotrajnih poslovnih neizvjesnosti. Sve što se tada dogodi, pa čak i gubitak posla, bit će bolje od napetosti i nemira koji vas prati od početka godine. Svaki loši događaj u rekordnom roku ćete pretvoriti u izvanrednu priliku za uspjeh.

Strijelac – kada krajem godine pogledate šta ste ostvarili, shvatit ćete da je juli bio vaš najbolji mjesec. Tada će vam se vratiti sav optimizam i vedrina. Oslobodit ćete se raznih pritisaka i stvari koje radite iz obaveze. Bit ćete svjesni svojih osjećaja i sreće.

Jarac – april, osobito druga polovina obilovat će izazovima u poslovnom, ljubavnom, ali i društvenom životu. Tada je od najveće važnosti da ne mijenjate odluke koje ste donijeli, da ne pristajete na kompromise i ostanete dosljedni sebi. To je ispit vaše snage.

Vodolija – u augustu ćete preferirati slobodan i nesputan život. Često ćete izlaziti, zabavljati se, flertovati, pa ako ste u vezi sukobi sa partnerom bit će neizbježni. Pazite samo da zbog nekih osoba na koncu ne ostanete i bez ljubavnog partnera i bez novca.

Ribe – u aprilu će vam porasti ugled u društvu, te ćete biti meta brojnim udvaračima i traženi kao poslovni saradnik. Zahvaljujući poslovim uspjesima, porast će vam životni standard, dok će ljubavna inicijativa uroditi zanosnim doživljajima. Ne skrivajte osjećaje.

ljepota.ba

Komentari

komentara