Magazin

Ispunite ova 3 zadatka! – Pitali smo horoskop šta obavezno morate napraviti u 2014.

Napisao admin

Svaki horoskopski znak je dobio po tri zadatka koja mora ispuniti do kraja godine. Dakle, bacajte se ovog trena na obveze…


Zabava (Foto: Cure.ba)

OVAN

Prigrlite promjene. Volite nova iskustva, ali ne kad su vam nametnuta. Ove godine dopustite osobi od povjerenja da vas povede u nove avanture – barem jednom mjesečno.

Na poslu budite fokusirani. Ove godine očekujte česte i nagle promjene, stoga zapišite jasne ciljeve koje trebate ostvariti. Čim se počnete gubiti u obvezama, bacite pogled na papir s ciljevima.

Priuštite si snježnu bajku. Ove vam je godine snijeg idealna scenografija za romansu. Pronađite snježnog princa vani, a potom ga dovucite pred kamin – uspjeh zajamčen!

 

BIK

Proširite horizonte. Krenite na putovanje ili neki seminar i upoznajte nove zanimljive ljude. Izlazak iz zone udobnosti obogatit će vaš život.

Inspirirajte se osnažujući vezu s mentorom iz područja koje vas zanima. Upoznajte ga/nju sa svojom obitelji i prijateljima jer biste tako još više mogli profitirati od mentorova znanja.

Vodite ljubav na mreži. Ali ne na društvenoj – ako ste razdvojeni od partnera na nekoliko dana, videochatom obogatite svoj (i njegov) seksualni život. Ali vodite računa o sigurnosti.

 

BLIZANCI

Zdravlje je na prvome mjestu. Ove ćete godine biti jako zaposleni, ali imat ćete dvostruko više energije budete li jeli zdravo, dovoljno spavali i napokon počeli meditirati.

Razmislite kako zahvaliti ljudima koji vas najviše podupiru – uživat ćete pokazujući zahvalnost na vlastiti, kreativan način.

Ponesite posao kući pa se s dečkom zaigrajte seksi šefice i poslušnog zaposlenika. Sigurni smo da ste mu pripremili jezikovu juhu.

 

RAK

Financijski najbolja godina za vas još od 2002. godine! Nemojte uprskati – surađujte s osobom zvjezdane aure da biste si osigurali lijepu financijsku budućnost. Ne zaboravite štedjeti!

Upišite se na seminar ili barempročitajte biografiju neke poznate osobe s kojom dijelite zanimanje. Osvježit će vaš pogled na posao, a možda dobijete i ideju za novi projekt.

U srpnju uzmite dekicu i zaputite se na romantični piknik s dobrom hranom, još boljim vinom i najboljim muškarcem! Smjestite se negdje uz vodu i grickajte – i hranu i njega.

 

LAV
Družite se s utjecajnim kolegama. Vaša je karijera u usponu i veze koje sada stvorite trebat će vam u bližoj i daljoj poslovnoj budućnosti.
 

Osvijestite prave potrebe. Kopajte duboko u potrazi za onim što stvarno želite i otkrijte što vas pokreće. Što iskreniji budete prema sebi, to će rezultati potrage biti bolji.

Zatvorite se u sobu, npr. hotelsku. Krevet, terasa i kupaonica neka budu scenografija zanimljivih seksi igrica u kojima ćete mijenjati uloge.

 

DJEVICA

Postanite društvena svingerica! Ove godine nađite vremena za party više i procvjetat će sva područja vašeg života.

Projekt do kojeg vam je stalo pokušajte pretvoriti u unosan posao, naročito ako je vezan uz zdravlje, dizajn, pisanje ili modnu industriju.

Proširite seksualni repertoar novom igračkom koja može igrati sporednu ulogu kad ste s njim… i glavnu kad njega nema.

 

VAGA

Poslovna i(li) privatna putovanja bit će senzacionalna. Otkrijte nova mjesta jer biste pravu ljubav mogli pronaći izvan svojega grada.

Čeka vas financijski sjajna godina pa spremno dočekajte poslovne pregovore. Možda ne mislite da je na dami da zahtijeva, ali puno ćete postići budete li se zauzeli za sebe. 

Uvijek ste uživali u glazbi, ali ove bi vam godine nove grupe mogle promijeniti pogled na svijet. Izlasci na koncerte mogli bi završiti koncertom među plahtama.

 

ŠKORPION

Štednjom ćete zaraditi. Znamo, bolno je propustiti savršene sandale, ali to je samo korak na putu do savršenih – i puno skupljih – štikli. Usredotočite se na cilj i zanemarite sve što vam skreće pogled s njega.

Prepustite se romansi! Izlasci koji uključuju svijeće i vino čine vam se odveć tradicionalni, ali mogli bi učvrstiti vašu vezu.

Planirajte bijeg na plažu. Praznici na moru (s komadom u uskim kupaćim gaćicama ili bez njega) čudotvorno će utjecati na vas.

 

STRIJELAC
 Kockajte se s onim u što vjerujere. Po prirodi ste kockar, a ove je godine sreća na vašoj strani. Stoga, navalite!
 
Trenirajte na otvorenome, svjež zrak i endorfini senzacionalna su kombinacija. Pronađite novu stazu za trčanje, učlanite se u teretanu ili, zašto ne, naučite jahati.

Osmislite seksi igru u suradnji s partnerom. Dogovorite se da ćete određenih dana raditi zločeste stvari, a ugovorite i bonus budete li ih izveli na neočekivanim mjestima.
 
JARAC

Pronađite novi najdraži parfem! Senzualni dio vaše osobnosti ove je godine posebno podcrtan, a novi će miris pojačati vašu magnetsku privlačnost.

Zacrtajte financijske ciljeve. Zatražite stručnu pomoć kako biste ih ispunili, ali i iskoristili prilike koje vam se pruže.

Odazovite se zovu divljine uz seks s nogu na otvorenome. Pazite samo da vaš čin ne zainteresira i divlje životinje.

 

VODENJAK

Isprobajte seks u vodi! Bez obzira na to hoćete li izabrati bazen, kadu ili tuš, bit će to opuštajuće iskustvo godine. A sve nam se čini da ćete ga i često ponavljati!

Zabilježite svoje misli. Nova bilježnica ili aplikacija za pametni telefon pomoći će vam da ne zaboravite sve te sjajne ideje koje će vam stalno padati na pamet.

Ponekad možete odlutati a da toga niste ni svjesni pa ne zaboravite partneru pokazati koliko vam je stalo.

RIBE

Budite aktivniji na društvenim mrežama. Twitter i Instagram blagotvorno će utjecati na vašu karijeru. Sjetite se da se dobar glas daleko čuje, a tek dobar twit…

Pronađite poslovnog saveznika koji ima stil poput vas. Možete biti neovisni, ali napravit ćete dvostruko više posla pronađete li suradnika s kojim se možete sprijateljiti.

Hrana vam je najjači afrodizijak ove godine. Istražujte s partnerom restorane. Budete li zajedno gutali egzotične zalogaje, mož­da se odlučite i za egzotiku u krevetu

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara