Magazin

Predstavila kćerku javnosti – Popularna Salveta: Teško mi je, ali uz Dariju svaka moja muka nestaje!

Napisao admin

Kad je u oktobru prošle godine otkriveno da je glumica Ljiljana Jakšić, popularna Salveta iz „Kursadžija“ i Dama iz Skadarlije, u osmom mjesecu trudnoće, mnogi su ostali zatečeni.


Ljiljana Jakšić (Foto: Kurir)

Jedni su joj se divili na hrabrosti da u 52. godini rodi prvo dijete, dok su drugi smatrali da je taj potez ludost. Ona nijednog trenutka nije odustala od želje da postane majka, čak ni onda kad ju je bebin otac napustio. Ljiljana se porodila 25. novembra prošle godine i od tada je sva njena pažnja usmjerena na djevojčicu Dariju. Salveta je kćerku prvi put predstavila javnosti u novom broju magazina Stori.

Najlepši period života

– Ovo mi je najlepši period u životu. Mada me sve boli, kičma, noge, ruke, imam bicepse i tricepse jače nego ikad ranije. Iako sam tokom ovih prvih mjeseci veoma malo spavala, majčinstvo mi predstavlja veliko zadovoljstvo. Kad je uzmem u naručje dok plače, smije se, trepće, mrda ručicama, koje su toliko slatke da bih ih pojela, svaka muka nestaje – izjavila je Ljiljana za Stori.

Glumici oko čuvanja bebe pomaže sestra Snežana jer je samo dva mjeseca nakon porođaja morala da se vrati na posao.

– Slobodan sam umjetnik, a sad i samohrana majka, i zato moram da radim. Srećom da mi je tu rođena sestra Snežana, pa mogu svako veče da nastupam. Finansije su osnovni razlog mog tako brzog povratka na posao, ali mi to ne pada teško jer svoj poziv neizmjerno volim – ispričala je glumica i dodala da se zbog svoje odluke nikad neće pokajati.

– Velika radost koju osjećam pomaže mi da ne razmišljam o tome koliko mi je teško. Samo guram naprijed – kaže Ljiljana za Stori.

Od tate ni traga ni glasa

Na pitanje da li joj pomaže Darijin otac, kratko je odgovorila:

– Nije se oglasio, ali to i ne očekujem.

kurir

Komentari

komentara