Magazin

Astro kompaktibilnost – Zaljubljeni ste u tvrdoglavog Jarca? Evo što vam je činiti!

Napisao admin

Ako volite Jarca, sigurno vam je potrebno čim više korisnih informacija da biste se naučili nositi s njegovom tvrdoglavošću. Što ih uzbuđuje? Kako zadržati njihovu pozornost? Jesu li vjerni? Donosimo nekoliko savjeta kako pridobiti i zadržati ljubav i povjerenje Jarca.


Horoskop (Foto: Cure.ba)

Ovan i Jarac

Ovan i Jarac imaju različite karaktere i poglede na život, a nesporazumi su svakodnevna pojava u njihovom odnosu. Ovan smatra Jarca sporim i dosadnim, a Jarac Ovna budalastim i brzopletim. Njihova veza može biti vrlo poučno iskustvo za oboje iz kojega će Jarac naučiti kako se opustiti, a Ovan kako biti manje nesmotren i tolerantan.

Bik i Jarac

Bik i Jarac najčešće imaju dobar ljubavni odnos. Oboje su dovoljno različiti da bi bili međusobno zanimljivi, a opet dovoljno slični da dijele iste ciljeve i stavove u životu. Uživaju u zajedničkom druženju i vrlo su promišljeni u svemu što rade. Oboje se međusobno jako cijene te osjećaju opušteno i sigurno kada su zajedno.

Blizanci i Jarac

Veza Blizanca i Jarca bit će istovremeno očaravajuća i neizvjesna. Blizanci imaju mirniju narav i odličan smisao za humor, dok je Jarac ozbiljan i čvrsto usredotočen na ispunjavanje obaveza. U početku im je teško prilagoditi se jedno drugome, ali jednom kada se istinski zavole, shvatit će koliko se dobro međusobno nadopunjuju.

Rak i Jarac

Rak i Jarac su od samoga početka prilično zadivljeni jedno drugim. Oboje su pouzdani i spremni posvetiti se obavezama koje se od njih očekuju. Njihova je veza jedinstvena, jer oboje posjeduju osobine koje je onaj drugi oduvijek želio imati. No budući da im je način izražavanja drugačiji, u početku može doći do manjih razmirica.

Lav i Jarac

Na prvi pogled, Lav i Jarac imaju posve oprečne osobnosti i različite ciljeve u životu. Lav će Jarca u početku smatrati neuzbudljivim i neizražajnim, dok će Jarac Lava doživjeti uobraženim i sklonim pretjerivanju. Ipak, mogu će se međusobno privući i upustiti u vezu. Jarac će zavoljeti Lavovu vedrinu i živahnost, dok će Lava oboriti s nogu Jarčev osebujan smisao za humor.

Djevica i Jarac

Između Djevice i Jarca postoji jaka tjelesna i duhovna privlačnost, a sličan stav prema obitelji i materijalnim stvarima dodatno će ih zbližiti. Djevica i Jarac vanjštinom i stilom dobro odgovaraju jedno drugome pa su primjer uspješnog i dobrog para. Jedino što bi im moglo unijeti razdor u vezu je obostrana sklonost zanovijetanju i zabrinutosti.

Vaga i Jarac

Na prvi pogled ova dva znaka ne mogu biti različitija. Dok je Jarac rezerviran i skroman, Vaga uživa u druženjima i zabavama, Jarac je usredotočen na karijeru i priznanja, a Vagu impresioniraju estetika, moda i lagodan život. Iako im je teško pronaći sličnosti, Vaga i Jarac mogu dobro funkcionirati kao par.

Škorpion i Jarac

Škorpion i Jarac će kao partneri imati priliku ne samo uživati u nježnom i kvalitetnom odnosu, nego i sazreti kao pojedinci. Isprva će biti pomalo plašljivi pri upuštanju u ovu vezu pa neće odmah razviti potpuno povjerenje. Međutim, vrlo će brzo osjetiti jaku povezanost temeljenu na dubokom razumijevanju.

Strijelac i Jarac

Strijelac i Jarac karakterno su vrlo različiti, ali se zapravo potajno dive jedno drugome na osobinama koje im nedostaju. No ova se dva znaka u ljubavni odnos ne upuštaju olako. U početku su vrlo nepovjerljivi jedno prema drugome i trebat će puno vremena da se opuste i usklade ritmove. Jer, Strijelac je ležeran tamo gdje je Jarac ozbiljan i obrnuto.

Jarac i Jarac

Budući da imaju vrlo sličnu osobnost i životne ciljeve, ljubavna veza između dva Jarca može uspjeti, iako će povremeno trpjeti od monotonije. Oboje su vrlo stabilni, odgovorni i spremni jedno drugome u svakome trenutku pružiti podršku. Izvrsno se razumiju i rijetko se sukobljavaju oko bitnih stvari.

Vodenjak i Jarac

U vezi Vodenjaka i Jarca do izražaja dolaze karakterne razlike koje oboma izazivaju i divljenje i zapanjenost. U ponašanju Jarca gotovo nikada nema iznenađenja, za razliku od Vodenjaka koji voli šokirati i učiniti nešto posve neočekivano. Zbog njihovog različitog načina razmišljanja i emocionalnog ritma često dolazi do zastoja u komunikaciji.

Ribe i Jarac

Ribe i Jarac se međusobno privlače i razumiju pa se prilično brzo upuštaju u ljubavnu vezu. Ribe su zadivljene Jarčevim čvrstim karakterom i osjećajem odgovornosti, dok Jarac Ribi pomalo zavidi na prilagodljivosti gotovo svakoj životnoj situaciji. Osim što će ostvariti kvalitetan odnos, postat će i najbolji prijatelji.

tportal

Komentari

komentara