Magazin

Savršen doček Nove bez strke i neugodnosti – Ovo sve trebaš napraviti danas!

Napisao admin

Umjetne trepavice koje se odljepljuju, frizura koja pada, neodgovarajuće čarape, krvavi tragovi od brijanja na nogama, smrad kreme za samotamnjenje…sve ove stvari mogu ti itekako pokvariti doček Nove, a gotovo neizbježno čekaju sve cure koje se uređuju samo nekoliko sati prije tuluma.


Djevojke (Foto: Cure.ba)

Ove godine preskoči strku i zbrku i sve “ključne” stvari obavi već danas, a sutra jednostavno uskoči u svoju haljinu, napravi izvježbani make up i frizuru i zablistaj!

Donosimo listu koja će ti pomoći da bezbrižno proslaviš Novu godinu. Evo što sve trebaš obaviti danas:

1. Depilacija – Noge, bikini, područje ispod ruke…sve to obavi danas kako bi izbjegla iritacije i glatka i meka ušetala u Novu.

2. Čupanje obrva – Za samo jedan dan obrve neće ponovno narasti, a sigurno ćeš ih ljepše i smirenije počupati danas.

3. Maska i pilinzi – Sve tretmane vezane za njegu kože obavi danas kako bi ti koža sutra izgledala besprijekorno.

4. Kvarcanje ili nanošenje kreme za samotamnjenje – Želiš li na tulumu smrdjeti na pregorenu puricu? Ne? Nismo ni mislili…

5. Nabavi i isprobaj “pribor za doček” – Imaš li odgovarajuće čarape, grudnjak i gaćice? Sve još jednom isprobaj i ako ustanoviš da ti nešto ne pristaje uz outfit – nabavi novo!

6. Isprobaj haljinu ili outfit – Još jednom isprobaj outfit koji ćeš sutra nositi i provjeri u ogledalu kako izgleda kad se krećeš i plešeš. Pop potrebi ispeglaj i objesi na vješalicu.

7. Razgazi nove cipele – Namjeravaš li slaviti u novim cipelama – danas ih obavezno razgazi! Cipele koje žuljaju uništit će ti zabavu u samo nekoliko minuta.

8. Priredi torbu za doček – Zašto ne? Napravi popis svega što ti je neophodno i pripremi svoju party torbicu.

9. Isprobaj frizuru i šminku – Ako si se ove godine odlučila na nov izgled, frizuru i šminku svakako isprobaj dan prije dočeka.

Što nikako ne smiješ činiti?

DAN PRIJE DOČEKA NIKAKO NEMOJ:

1. Dirati prištiće

2. Otići kod kozmetičarke na čišćenje lica

3. Kod kuće farbati kosu u neku potpuno novu boju

4. Sama rezati šiške

index.hr

Komentari

komentara