Magazin

Fizički izgled i horoskop – Jarčevi imaju super figuru, Ovan lijepo lice …

Napisao admin

Proljetni znakovi imaju lijepe crte lica, pripadnici ljetnih znakova lijep ten i bujnu kosu, jesenje karakterišu seksi pokreti, a zimske atraktivna figura.


Žena (Foto: Cure.ba)

Ovan

Pripadnici ovog znaka spadaju u proljetne znakove koji se ističu po lijepim crtama lica. Za njih su karakteristične visoko postavljene i uske kosti lica, široko čelo, rumeni obrazi, proporcionalno tijelo prosječne ili ispodprosječne težine. Najčešće imaju tamnu kosu, izražene obrve i oči koje mogu biti blizu postavljene.

Bik

Kao i kod Ovnova, pripadnici ovog znaka imaju prijatne crte lica. Glavno obilježlje su im velike oči koje djeluju nevino, pa čak i dječije. Usne su im obično pune, zubi manji i ravni, a imaju i gustu kosu s nižim čelom. Vrat im je poprilično širok, telo skladno, a kritični dio tijela im je stomak.

Blizanci

I ovaj proljetni znak je poznat po nježnim crtama lica, a prepoznatljivi su po razigranom i zavodničkom osmjehu. Prosječne su ili iznad prosječne visine, imaju izraženu bradu i visoko postavljene jagodice. Djeluju mladoliko, a za njih su tipični dugi prsti.

Rak

Pripadnici ovog ljetnjeg znaka najčešće imaju besprijekoran ten i lijepu kosu. Oči su im obično razmaknute, a crte lica blage. Češće su vitki nego puniji, s dužim trupom i kraćim nogama. Obično imaju okruglo lice, istaknuto čelo i manje oči, dok im je nos obično prćast.

Lav

Poput Rakova, pripadnici ovog znaka često imaju lijepu kosu i lijep ten. Kosa im je najčešće gusta i tamnija, oči smeđe ili zelene i velike, dok im lice djeluje ponosno, zbog čega djeluju kao da su puni samopouzdanja. Nos im je istaknut, a usne su punije od prosječnih. Obično su natprosječno visoki sa uskim strukom i dugim nogama.

Djevica

Kao i Lavovi i Rakovi, Djevice su poznate po čistom i lijepom tenu, a obično imaju okruglo lice. Usne su im izražene i oblikom pomalo “pupoljaste”, a izražene oči srednje veličine u spoljnom uglu su im podignute na gore. Lice im je poprilično simetrično, a tijelo sklono gojaznosti, posebno u gornjem dijelu.

Vaga

Ovaj jesenji znak često ima elegantne pokrete tijela i iste takve gestove. Češće od pripadnika drugih znakova imaju rupice na obrazima i ovalno lice. Usta su im lijepo oblikovana, a glava i lice najčešće manji od prosjeka. Nos je tanji, mada može da bude duguljast, a kosa srednje gusta ili rijeđa. Poznati su i po tome što imaju vrlo izražajno lice.

Škorpija

Škorpije, kao i Vage, imaju elegantne pokrete, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i jakoj vilici. Oči su im velike i često hipnotišuće, neobičnih nijansi. Koža im je malo masnija, a tijelo vitko, mada bez izraženih mišića.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka su poput Škorpije i Vage poznati po urođenim seksi pokretima. Izraz lica im često djeluje nevino, a glava je malo veća od prosjeka. Čelo je nešto više i veliko, a osmijeh širok. Figura je sitnija sa jačim nogama. Kosa im nije baš gusta, a obično je pepeljastih i smeđih nijansi.

Jarac

Ovaj zimski znak karakteriše seksepilna figura. Lice im je izraženo, a oči velike i često sive, zelene ili plave. Zbog mirnog pogleda i izraženih očiju djeluju poput sanjara. Na njima se ističu razvijene i lijepe ruke, kao i visoko postavljene kosti jagodica.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka su, kao i Jarčevi, prepoznatljivi po privlačnom i mišićavom tijelu, naročito u mlađem dobu. Crte lica su im nježne, oči usko postavljene i sjajne. Najčešće imaju usne koje su pune u sredini, a tanje prema rubovima, a nekima je nos veći od prosjeka. Karakteristični su i po koščatim ramenima.

Ribe

Poput Jaraca i Vodolija, Ribe takođe imaju atraktivnu figuru. Lice im djeluje delikatno i punije sa pomalo ženstvenim crtama, čak i kod muških pripadnika znaka. Udovi su im obično kraći, a u starijem dobu skloni su gojaznosti. Kosa im je obično gusta i blago uvijena, a gornji dio tijela je uži.

cure.ba

Komentari

komentara