Magazin

Zlostavljanje u vezi – Goca Tržan preživjela horor: Dečko je pretukao!

Napisao admin

Nakon što je Adil Maksutović navodno pretukao svoju suprugu Anu Ramadanovski, kćerku Džeja Ramadanovskog, o ovom slučaju porodičnog nasilja bruji region.


Goca Tržan (Foto: Arhiva)

Ipak, ovo nije jedini ovakav slučaj na srpskoj estradi − Gocu Tržan prebio je bivši dečko, Maja Marijana je završila u bolnici nakon što ju je izudarao muž, a popularna Petrojka iz serije “Selo gori, a baba se češlja” priznala je da ju je suprug “trudnu ubijao od batina”!

Goca Tržan je nedavno progovorila o porodičnom nasilju. Ona je još jedna je od poznatih ličnosti koja je trpjela nasilje od svog emotivnog partnera. Obavijestila je širu javnost i apelovala da o takvim stvarima ne treba ćutati. Zlostavljao ju je bivši partner, ali to nije bio njen bivši suprug Ivan Marinković.

– Ne, naravno da me nije tukao Ivan – rekla je Goca u izjavi za “Ekskluziv”, i dodala da joj je momak probio bubnu opnu više puta.

– Prvi put kada je to uradio nisam ga ostavila, ali kada se ponovilo − jesam. Udario me je i probio mi bubnu opnu. Ne želim toga da se sjećam, ali dobro je da se zna jer se takve stvari dešavaju i o njima ne treba ćutati – izjavila je svojevremeno pjevačica koja odgaja kćerkicu Lenu, koju ima iz braka sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem.

telegraf

Komentari

komentara