Magazin

Zgodni Turčin – Bali-beg se plaši visine!

Napisao admin

Mada je žensku publiku osvojio kao neustrašivi turski vojnik Bali-beg u seriji “Sulejman Veličanstveni”, Burak Ozdživit priznaje da nije hrabar – boji se visine i liftova.


Bali-beg (Foto: Cure.ba)

Mada je žensku publiku osvojio kao neustrašivi turski vojnik Bali-beg u seriji “Sulejman Veličanstveni”, Burak Ozdživit priznaje da nije hrabar kao Suljina prva uzdanica. Ipak, trudi se da se sa strahovima bori dok ih ne pobedi.

– Postoje dvije stvari koje su i dalje jače od mene, ali nastojim da ih prevaziđem ili bar kontrolišem. Bojim se visine, još ne smem da gledam s terasa na visokim spratovima, pa čak ni kroz prozor. Uvijek postoji taj osjećaj da ću se istog trenutka sručiti na tlo. Počne da mi se vrti u glavi, gubim tlo pod nogama, obliva me znoj. Ipak, to nije ništa u odnosu na strah od liftova, koji sam tokom godina uspio da suzbijem, ali i dalje me hvata jeza pri pomisli na njih. Sjećam se da sam prije nekoliko godina ostao paralisan pred vratima lifta, čekajući skoro 40 minuta da skupim hrabrost i uđem. Ne možete zamisliti kako je to. Kad uđem, zamišljam visinu na koju se lift penje, i kao da vidim kroz njegove zidove. Samo čekam trenutak kada će se užad i lanci koji ga vuku prekinuti i sve pasti u ambis – iskren je turski ljepotan.

novosti

Komentari

komentara