Magazin

Uputila apel svim ženama – Ana Nikolić odstranila tumor na dojci!

Napisao admin

Pop zvijezda Ana Nikolić (35) podvrgla se operaciji dobroćudnog tumora na dojci koji je otkrila na redovnom ultrazvučnom pregledu početkom oktobra, kada je i operisana.


Ana Nikolić (Foto: Puls)

“Imala sam mali problem koji sam uspejšno rešila hirurškom intervencijom i apelujem na sve žene da se zbog svog zdravlja redovno kontrolišu. Sada je sve u redu, osjećam se nikad bolje”, izjavila je Ana Nikolić.

Pjevačica je nedavno svjedočila na sudu jer ju je Manda Popović, djevojka Ćazima Osmanija, pretukla. U želji da što bolje prikaže napad, Nikolićeva je čak i dizala noge na sudijin sto.

“Za dotičnu Mandu Popović nisam čula dok mi 8. avgusta nije slala prijeteće poruke preko drugarica. U jednoj je napisala: Ukoliko Ana sutra ne napusti Crnu Goru, crijeva će joj se vući ovde”, ispričala je pejvačica i detaljno opisala kako su je tukle zbog kontroverznog biznismena Osmanija.

Mediji su je prošle nedjelje spojili i sa bivšim rukometašem Vladimirom Mandićem. Istina je, međutim, da je Ana kupila stan i preselila se u njegovu zgradu, što je podstaklo spekulacije o navodnoj romansi, samo zato što stanuju na istoj adresi. Mandić je istakao da je sve u najboljem redu u njegovoj vezi sa glumicom Marijom Petronijević, a zgodna pjevačica ne opterećuje se previše insinuacijama o svom životu pa i dalje marljivo nastupa do tri puta nedjeljno pripremajući se usput i za doček Nove godine koji će provesti radno u hotelu Hajat.

kurir

Komentari

komentara