Magazin

Ambiciozan (i skup) pothvat – Odlučio lično upoznati 730 prijatelja s Fejsa (FOTO)

Napisao admin

I dok se mnogi slažu kako nas društvene mreže više otuđuju nego spajaju, to definitivno nije slučaj s Danielom Shawom iz Staffordshirea.


Daniel Shaw sa prijateljima (Foto: Index)

Naime, 38-godišnji Daniel odlučio je u roku od godine dana upoznati svih svojih 730 prijatelja s Facebooka, a želi li uspjeti u svojoj misiji, morat će upoznati po dva prijatelja dnevno.

Ideju je dobio kada mu je rođak rekao da nema šanse da upozna sve prijatelje s Facebooka, a nakon toga pala je i oklada.

Prva osoba s kojom se fotografirao bila je njegova supruga Emma, a Daniel je dosad uspio upoznati 129 ljudi. Ipak, valja naglasiti kako je ovo lakši dio posla jer uglavnom se koncentrirao na lokalne prijatelje. Međutim, bit će prisiljen na obilazak svijeta jer neki od njegovih prijatelja žive u Japanu i Australiji.

“Imam nekoliko prijatelja u Devonu, rođaka u Njemačkoj, ali nadam se da će neki od njih doći u posjet jer bojim se da će ova misija uskoro postati vrlo skupa”, rekao je Shaw koji trenutno traži ljude koji bi sponzorirali njegov put.

Iako u stvarnosti ima 1103 prijatelja, on i njegov prijatelj dogovorili su se da će 730 biti dovoljan broj kako bi pobijedio. Ako u tome ne uspije (do kolovoza iduće godine), obećao je da će pustiti bradu i sudjelovati u Movemberu.

U svakom slučaju, ideja je obući plavu Facebook majicu i fotografirati se s prijateljima, a njegov napredak možete pratiti na blogu.

index.hr

Komentari

komentara