Magazin

Hazal Kaya – Ferihina smrt odvojila ju je od Emira i potjerala u naručje drugog

Napisao admin

Posljednji tjedan emitiranja turske serije “Djevojka imena Feriha” koja se prikazuje na Novoj TV donosi uzbudljive, zanimljive i tragične obrate na koje nitko od obožavatelja ljubavne priče ispletene oko Ferihe i Emira neće ostati ravnodušan.


Feriha i Emir (Foto: Arhiva)

Nakon tri godine razdvojenosti jedno drugome priznaju da njihovi osjećaji nisu nestali te odluče stati na kraj nevoljama i svoju sreću graditi na krilima novog vjenčanja. Zadnja epizoda serije bit će prikazana u četvrtak, 21. studenoga, a u njoj će gledatelji vidjeti kako će Gulsum konačno dati rastavu Korayu pa će on potrčati u zagrljaj svojoj jedinoj ljubavi – Hande. No ono na što nije računao Handina je ravnodušnost koja se pojavila nakon godina čekanja i samoće. Emir i Feriha pak pripremaju vjenčanje koje će se održati u parku u kojem su se prvi put poljubili. No, u zadnjih deset sekundi serije – doslovno deset sekundi – sve ono čemu su se gledatelji nadali u 92 nastavka najgledanijeg sadržaja ove jeseni na domaćim televizijama past će u vodu.

Pucanj u zadnjim sekundama

Od idile koju su Feriha i Emir trebali proživljavati nakon vjenčanja, a što je već standardni scenarij svih sapunica bez obzira na to s kojeg kontinenta dolaze, neće biti ništa jer će se odjednom začuti pucanj nakon kojeg će Feriha iskliznuti iz Emirova zagrljaja i pasti na koljena. U tom trenutku producenti su odlučili staviti točku na i dviju sezona serije te uništiti ideal istinske ljubavi koji su Emir i Feriha stvorili.

Takav razvoj situacije u stvari je splet pomalo glupih okolnosti u kojem su se našli svi akteri serije – od redatelja i producenata do glumaca. Naime, kada je producent Fatih Aksoy shvatio da će mu serija “Djevojka imena Feriha” donijeti novac i slavu, naprasito je odlučio snimati i treću sezonu, no o tome je zaboravio obavijestiti i glumce pa je Hazal Kaya, koja u seriji igra naslovnu junakinju, već potpisala ugovor za novu seriju. Aksoy se upustio u snimanje nove sezone s ponešto izmijenjenom glumačkom postavom, ali je šarmantni buntovnik Çağatay Ulusoy ostao u ulozi Emira, što je prema Aksoyu trebalo biti dovoljno da se održi uspjeh serije.

Tenisom do vitkosti

No gnjev obožavatelja koji nisu mogli podnijeti da Emir ljubi nekoga tko nije Feriha pokazao se kao velika prepreka pa je serija nakon samo nekoliko nastavaka treće sezone ukinuta zbog loše gledanosti. Sve što je ostalo od nje jest želja gledatelja da Hazal i Çağataya gledaju opet u nekom projektu, no o tome zasada nema naznaka. Lijepa 23-godišnja Hazal trenutno je zaokupljena snimanjem serije “Ask” u kojoj igra Azru, trenericu tenisa. Zbog uloge se morala početi baviti sportom, što joj pomaže da održi kilažu koja jako varira otkad je otkrila da boluje od dijabetesa. Uz snimanje, Hazal redovito daje intervjue, a u posljednjem koji je dala magazinu All zabljesnula je u izdanju holivudskih diva prošlog stoljeća. Razlog njezina dobrog izgleda mogla bi biti i sreća u ljubavi jer je Hazal navodno već neko vrijeme u vezi s Canom Bonomom koji je predstavljao Tursku na prošlogodišnjem Eurosongu.
Talent u sjeni afere s drogom

Çagatay Ulosoy je nakon snimanja serije “Djevojka imena Feriha” dobio nekoliko glumačkih ponuda, a odlučio je prihvatiti onu u seriji “MedCezir” u kojoj igra Yamana, tinejdžera koji prolazi kroz teško odrastanje. Njegov glumački talent otkrila je Vahide Gordum koja je u “Ferihi” igrala Zehru, a trenutno je gledamo kao Hurem u “Sulejmanu Veličanstvenom”. Ona i njezin suprug Altan Gordum imaju školu glume koju je pohađao i Cagatay, koji se pokazao kao najveći talent od dosadašnjih 800 polaznika. Da mu dobro ide, pokazuju i kritike na račun serije “MedCezir” koje kažu da je upravo mladi glumac glavni i najvažniji nositelj radnje. No u sjeni njegova talenta stoji i priča o zatvorskoj kazni što bi ga mogla snaći zbog konzumiranja i preprodaje droge. Suđenje počinje 28. studenoga, a dotad Cagatay snima “MedCezir” i bježi od novinara.

vecernji.hr

Komentari

komentara